mandag den 18. januar 2021

Livet som pensionist …

Køge Havn Søndermole

Fredag morgen deltog jeg i et onlineforedrag om gode arbejdsvaner, når man arbejder hjemmefra. Bl.a. blev vi præsenteret for the Circle of Better Life:


 Jeg havde det rigtigt godt med, at jeg på de fleste punkter synes jeg lever rigtigt godt op til de seks komponenter. Overgangen var at arbejde på arbejdsadressen og arbejde hjemmefra har i den sammenhæng været gnidningsfri og jeg har ingen problemer med at fastholde de gode vaner. Der er udsving, men de bliver håndteret!

Indisk lammeret

Fredag designede jeg for første gang i langtid nogle rallybaner. De skal bruges til prøverne ved DKK 30. og 31. januar, og er de første officielle prøver efter de opdaterede regler, hvor der fx kan startes med højrehandling, og er forskellige andre mindre ændringer til, hvordan fordelingen af skilte skal være. Jeg synes, det er nogle fede baner, og glæder mig til at se dem i praksis.

Der er tilmeldingsfrist på søndag, og i morges var der 10 tilmeldt i alt til hver prøve. Jeg foreslog derfor at vi udvidede med begynderklasse, og sådan blev det 😉

Et skønt hundeliv :-)

I weekenden skulle der har været rallykursus med Ida Lindgren begge dage, men det er blevet flyttet til august, og i stedet havde jeg en blank kalender (vinterbootcamp var også flyttet) som blev brugt til gode ture med hundene, dejlig mad og en del film.

Køge Havn

På filmfronten har jeg i denne omgang kastet mig ivrigt over Rouben Mamoulians værker. Han har instrueret 16 spillefilm, hvoraf jeg har set de 7 i år: Applause(1929)Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931)Love Me Tonight (1932)Queen Christina (1933)The Song of Songs (1933)Becky Sharp (1935) og SilkStockings (1957).

På listen over film, der skal ses i den kommende tid, står: City Streets, We Live Again, The Gay Desperado, Blood and Sand, The Mark of Zorro og Summer Holiday.

Og så er der tre, der mangler i samlingen, dem må jeg få fat i 😊 High, Wide and Handsome, Golden Boy og Rings on Her Fingers.

Overskriften? Et af spørgsmålene i min Quiz 2021 er ”Går Paul på pension i 2021 (har opsagt sin stilling i Nets til fratræden senest 31.12.2021)?” Der er kommet 7 svar, 4 har svaret ja, 3 har svaret nej. Der må gerne komme lidt flere svar, så jeg har forlænget fristen til næste søndag 😊

Men jeg må sige, at livet som pensionist ikke virker skræmmende!

Ingen kommentarer: