søndag den 10. januar 2021

Nyt år, nye muligheder

Søndag morgen - en skøn start på en dejlig dag

Det nye år er kommet godt i gang for mig. Den første uge på arbejde minder til forveksling om de sidste før juleferien, og det har jeg det godt med. Det fungerer for mig – og de områder, jeg er involveret i – at kunne arbejde hjemmefra, og savnene ved at arbejde hjemmefra er til at overse.

På hundefronten er der kommet mere styr på hjemmetræningen, herunder er der kommet endnu et online-kursus i kalenderen, Rikke Svenssons Fri ved fod a la Rally.

På konkurrencefronten prøver vi i DKK-regi at afholde et par rallyprøver 30.-31. januar kun med championklasse. Prøverne bliver afholdt, hvis der er ikke restriktioner, der forhindrer det. Det er ikke vigtigt for menneskeheden med de prøver, men det er mentalt vigtigt for dem, der ønsker at deltage, og os, der har som en del af vores mission at holde rallyprøver.

Vi har rallydommermøde i DKK 23. januar, og det bliver med overvejende sandsynlighed et rent digitalt møde, selvom vi indtil det sidste håber at nogen af os kan være sammen. Jeg øver mig i at kunne præsentere nogle bedømmelsessituationer anderledes end normalt, der skal nok gå.

Hvad med kommende prøver? Jeg har intet meningsfyldt nyt at sige i den sammenhæng. Prøver kan og må afholdes under hensyntagen til de til enhver gældende retningslinjer, og de ændres løbende. Jeg er frisk på at planlægge prøver, og aflyse dem igen, med kort varsel, for sådan er vilkårene, og jeg vil gerne være med til at vise, at det er muligt at afholde prøver, selv med ganske snævre restriktioner.

Ikke bare fordi er muligt, men fordi jeg tror på, at vi afprøver muligheder for at afholde prøver under omstændigheder, som måske bliver de nye vilkår. Eller måske en mild udgave af de nye vilkår. Så fremfor at håbe på, at vi vender tilbage til tiden ”som den var”, så må vi indrette efter tiden, som den er.

Jeg har i det nye år – og nej, det var ikke et nytårsforsæt – fået set en del film, og er begyndt systematisk at skrive om dem Blog om film, bøger, musik.

Som trofaste læsere vil vide, var jeg en meget udtalt filmnørd i mine yngre dage, og det er en fornøjelse at få genoplivet den ungdomsinteresse. Det er ikke bare at spørgsmål om at se filmene, men også at få læst op på dem, få dem sat i perspektiv.

Det er skønt at få læst om mine gamle helte og heltinder, aktuelt har jeg fået set tre Mamoulian film: Love Me Tonight, Applause og i dag Silk Stockings, som jeg ikke har fået skrevet om endnu. Tom Milnes bog Mamoulian fra 1969 er blevet konfereret flittig ligesom diverse Internet-sider. Ja, Tom Milnes står fortsat i filmbiblioteket, selvom der er blev ryddet godt ud i det, men de vigtigste bøger har jeg gemt 😉

At skrive om filmene tvinger mig til, på en konstruktiv måde, at forholde mig til dem, og glæde mig over, at jeg kan tillade mig den luksus at se filmene.

Fitness-træningen er heller ikke gået i gang som egentlig planlagt, men Tina (Denfittecoach) har ageret lynhurtigt i forhold til de opdaterede restriktioner, og i morgen starter Kirsten og jeg på en minicamp over de kommende mandage og onsdage i tre uger.

For at skære det helt ud i pap: Ingen jammer her over begrænsninger, vi prøver at få en masse godt ud af de nye vilkår!

Ingen kommentarer: