tirsdag den 3. oktober 2023

Flytning, Takeaway, Gaver, Natur

Næbskoven

Allerede søndag aften skrev jeg til Bryde & Sønner, at flyttekasserne (100+) var tømt og klar til afhentning. Det var en vigtig milepæl, for selvom alting ikke er kommet på plads, så føltes de bare godt at få pakket det hele ud, så de tomme flyttekasser kunne komme i udhuset.

I processen har vi virkeligt haft glæde af Præstø Genbrugsplads, som ligger 2 km fra os, for der er meget ekstra der er sorteret fra i denne proces.

Tre forretter fra Café Mocca

Det er ikke alt, der nåede at blive klar inden vi flyttede ind, mest kritisk elinstallationen, hvor der er dukket lidt overraskelser op, og som konsekvens har vi ikke fået strøm på opvaskemaskine, ovn og induktionskomfur. 

Det har så givet anledning til takeaway i forskellige afskygninger. Bl.a. har vi fået lækkert smørrebrød, varmrøget laks og spændende salater fra Meny samt burgere og forretter fra Café Mocca.

Takeaway fra Den lille Gourmande

Cecilie, Den lille Gourmande, tog dog suverænt prisen for bedste oplevelse, fordi hun på en lukkedag alligevel tilbød at lave en ekstraflot tapas takeaway og valgte en exceptionel vin til; og ja vi var i Køge og hentede det på vejen hjem fra Solrød, men vi havde gerne kørt fra Præstø for at hente den!

Til takeawayen har vi – bortset fra den fra Cecilie – selv sørget for drikkevarer. Det har været en stor fornøjelse at have et spændende lager af øl, fordi jeg er så heldig at dømme for specialklubber/foreninger, som kender mine svagheder og sørger for et alsidigt udvalg af specialøl og andet godt som gaver.
 
Gaver, bl.a. afskedsgave fra Rallyudvalget

En udsøgt gave fra Spidshundeklubben

Apropos gaver, så får gaven fra Spidshundeklubben 24. juni i år sin varige plads i bryggerset.
 
Salat med Hokkadio-græskar

Hokkaido-græskarret fra Neel fik vi glæde af ved to måltider, her er det ene vist.

 
Frokost på Herslev Bryghus

Gavekortet fra Hornsherred HTM Klub blev indløst 14. september på Herslev Bryghus, en fantastisk frokost!! Kirsten siger jeg meget gerne må dømme for dem en anden gang 😉

Ølsemagle Revle

Selvfølgelig savner vi at bo så tæt på vandet, hundene og jeg har taget afsked med Ølsemagle Revle flere gange.

Men der er masse af skønne turmuligheder tæt på os, og vi skal nok udforske vores nærområde godt og grundigt de kommende måneder.
'
Bårsesøerne

Foreløbig har vi glæder os over Bårsesøerne Naturområde.

Samt ikke mindst Næbskoven, som ligger under ½ km fra os.

I morgen har vi boet her en uge, og jeg er for længst faldet til 😊

Ingen kommentarer: