tirsdag den 24. oktober 2023

Samsø går i Hundene 22. oktober 2023

Middagen

Samsø går i Hundene 2023  vil om noget blive husket for at blive afviklet i forbindelse med den forfærdelige stormflod, som ramte Danmark 20.-21. oktober 2023.

Rallydelen blev afholdt som planlagt søndag den 22. oktober. Jeg var inviteret til at dømme og gjorde det hele klar lørdag eftermiddag.

Rekvisitterne

Jeg kom til færgelejet ved 7:20 siden, stod og talte med nogle af hundefolkene (der var ikke mange andre) og pludselig skulle vi køre ombord.

Færgelejet

Jeg sad sammen med 9 af deltagerne (alle kvinder) og den enes mand, og vi udgjorde vist omkring halvdelen af passagererne.

10:40 var min ekspertbane klar (prøvestart 11:00) og så kørte det derudaf.

SamBiosen

Der var masser af flot førerarbejde. Der var mange rigtigt flotte point. Der var flere, der opnåede fantastiske resultater, som intet havde med point at gøre,

Der var én ekvipage, der virkelig skilte sig ud på min baner: Signe og Wille. 

Jeg har dømt dem mange gange og nydt deres dejlige samarbejde. Men den søndag på Samsø var det ren magi.

Jeg kunne se og mærke det fra de gik ind på banen, og det fortsatte hele vejen. 100 % kontakt, 100 % præcision, det var SÅ smukt og ja, jeg fik gåsehud. Jeg tror, det er det smukkeste rallygennemløb jeg har set nogensinde.

Hold da op hvor de strålede sammen!!!

Som dommer er det et privilegium at opleve sådan en prøve.

Da præmieoverrækkelsen gik i gang, var der nogen der jokede med at sækkene med 15 kg. kartofler var dommergaverne. Det var de!!! Men  den indeholdt alt muligt godt fra Samsø, ikke kun kartofler :-) 

Aftensmaden tirsdag var den skønneste luksus: Kronhjort med kartofler, broccoli og græskar fra Samsø, tusind tak for det.

Dommergaven

Ingen kommentarer: