mandag den 10. august 2009

Ferie, hunde mv.

Så er godt tre ugers ferie slut, og det har været fantastisk ferie!
På privatfronten er vi i gang med en omfattende renovering af 1. salen, den skrider godt fremad, og vi regner med at indvi mit nye kontor samt et ekstra værelse om et par uger.
Kirsten og jeg havde en dejlig forlænget weekend i Stockholm, med en skøn Skærgårdstur, et besøg på Vasamuseet og nogle fantastiske måltider på Grill Ruby og Sturehof.
Træningsmæssigt fik jeg virkelig arbejdet med klikker, signaler og kriterier i forrige uge på Bob Baileys Chicken Camp 2/3.
Træningen med egne hunde har været meget begrænset må jeg indrømme, og i virkeligheden tror jeg kun det er mig der har et problem med det … Megan skal op i LP3 på lørdag i Hillerød, og hun er nok meget mere tændt, nu hvor vi stort set ikke har trænet. Sidste mandag trænede jeg med Camilla & Emma i Jersie, og stort set alt fungerede perfekt. Jeg skal formentlig træne lidt onsdag, på et langøre hold i Køge torsdag, og det er det.
Jeg har mærket meget efter i dag, om jeg havde nogen abstinenser – træningen hos Charlotte Lyngholm begyndte, og jeg er ikke tilmeldt. Men nej, der var ingen abstinenser, så jeg har nok valgt rigtigt ved at springe denne runde over med begge hundene.
I torsdags debuterede jeg med et foredrag ”Introduktion til klikketræning”. Det var bestilt af Spaniel Klubbens region 2, og blev afholdt i DKK’s lokaler. Jeg kan godt mærke – og det håber jeg også tilhørerne kunne! – at det er et emne jeg brænder for, og det er fantastisk at kunne illustrere med klip fra chicken camp, med øvelser med høns, som kun kan gennemføres ved positiv træning.
Sydkystens Hundeskole er meget nær ved at være en realitet. Stiftende generalforsamling har vi haft for længst, arealer er på plads, og vi håber nu at den formelle behandling af ansøgningen om at blive godkendt i henhold til Folkeoplysningsloven sker senere på måneden. Meget mere om dette snart!
Nørdeklubben = os med generalprøverne holdt en prøve 8. august i Holbæk, den første jeg ikke har været med til, og det gik naturligvis fantastisk. Vi er 19 entusiastiske og en anelse nørdede personer, som bare får gennemført det ene generalprøve efter den anden – bare fordi vi synes det er sjovt, det er herligt :-)
Den rigtigt dårlige hændelse i ferien var nyheden om Laikas alt for tidlige død. Jeg har ikke noget grundlag for at sammenligne med andre dyrearter, men min erfaring er, at det betyder mindst lige så meget at arbejde med sorgen over sine afdøde hunde, som det er i forhold til afdøde mennesker.
I morgen er jeg i gang som konsulent igen, og jeg glæder mig!!!

Ingen kommentarer: