søndag den 11. april 2010

Lille Bjørn ER en stjerne!

(Foto: Camilla Johannessen)
I dag havde rallynørdklubben sit første arrangement. Det blev afholdt i Jersie, og under noget nær perfekte vejrforhold kunne 9 førere og 12 hunde gennemføre i alt 16 banegennemgange.
Det var en dejlig prøve, med afslappet stemning, men alligevel med det pres som ligger over noget tæt på prøveagtigt. Conni og jeg havde på forhånd delt dommertjansen mellem os, men Lisa stillede straks op som meddommer, og da vi nåede til de sidste gennemgange i Ekspertklassen var hun autoriseret rallynørdklubdommer – til lykke Lisa!
Conni sørger for at de officielle resultater kommer på Nørdklubbens hjemmeside. Her vil jeg nøjes med at skrive om Lille Bjørn.
Som læserne af denne blog véd, er Lille Bjørn en meget klikkerklog hund, og han er rigtigt dygtig når jeg har hans opmærksomhed – men den kan også være meget svær at få …
Han er ikke glad for at køre i min bil, så når jeg begynder at tænke på at pakke bilen for at køre til træning dæmper han, og gemmer sig for ikke at komme med.
For ikke så længe siden fandt vi ud af, at det er det at sidde i buret bagi, han ikke bryder sig om – hvis han får lov til at sidde foran vil han meget gerne.
Så han sad naturligvis foran i dag.
Godbidderne var osteskiver samt kyllingebryst, også sikre favoritter.
(Foto: Camilla Johannessen)
Jeg varmede ikke ret meget op, men havde helt klart hans opmærksomhed da vi gik ind på banen som de første i begynderklasse. Og sådan fortsatte det hele vejen igennem!
Han var totalt på, og gik bare som en drøm: 98 point og en tid på 1:38, vildt hurtigt – det er Lille Bjørn på toppen!
(Foto: Camilla Johannessen)
Jeg havde besluttet, at hvis begynderklassen gik godt skulle vi også prøve øvede klasse, så det gjorde vi så. Igen var der fantastisk koncentration, og at vi kun fik 64 point skyldtes tre x minus 10: I en 270 graders vending satte han sig og kradsede sig, og den tænkte jeg ikke på at lave om, han tømte den ene madskål i fristende 8-tal (!) og i sidestep (sidste øvelse) var han godt nok træt, og selvom jeg lavde øvelsen om fik jeg ham kun til at dække, ikke følge mig. En mere end godkendt præstation, og en meget meget glad og stolt fører. Det KAN lade sig gøre at få superpræstationer ud af den lille stjerne.
Tak til Camilla for fotos, hvor man kan se en glad og koncentreret Lille Bjørn og en koncentreret og glad fører!
(Foto: Camilla Johannessen)

Ingen kommentarer: