torsdag den 13. juni 2013

LP-træning i Kgs. Lyngby

Foto: Annie Larsen

Vi var 7 der havde aftalt at mødes ved Lyngby Svømmehal i dag, for at træne på det areal, hvor der skal være LP-prøver den 22. juni.

Jeg havde regnet med at gennemføre alle LP3-øvelser med både Lille Bjørn og Max. Sådan kom det slet ikke til at gå …

Græsset var nyslået og Lille Bjørn var meget optaget af det, men jeg fik god kontakt inden alle øvelser, og han lagde flot ud med to fine fællesøvelser.

Så blev det Max’ tur. Han gik direkte med i sitten, anden gang var det ok, belønning efter 20 sekunder, han lagde sig efter belønningen, og så igen ok til sidst. Ikke godt. Han gik også næsten direkte fra dækken, og Charlotte fik os dirigeret gennem et lidt nemmere forløb, som inkluderede at hun belønnede, så samlet lå Max vel et par minutter, med en god belønningsrate, og et ændret billede af øvelsen.

Så ville jeg lave fremsending med ham, og han lavede et flot udløb på 20 meter og strøg igennem feltet og hen til Caro. Da han gjorde et anden gang røg han hen på en tilskuerplads og Lille Bjørn kom ind i stedet.

Lille Bjørn havde noget med græsset 5-6 meter fra fremsendingen til feltet, hvor jeg måtte hente ham to gange, men så lavede han den flotteste fremsending og afdækning.

En meget nydelig springapport, et superflot indkald (igen et fantastisk stop), og en meget smuk sekvens med 6 stillingsskift.

Så var det Max igen, og igen fremsending. Igen strøg han hen til en anden, og så var det timeout i bilen. Jeg tror nok det var heromkring det begyndte at småregne, der var lidt opbrudsstemning, så jeg gennemførte hurtigt følgende med Lille Bjørn:
  • en flot dirigeret apport (jeg havde selv lagt dem, uden at han havde set det),
  • nogle meget flotte positioner under gang
  • og endelig en næseprøve, jeg kunne bare se på hans halvhjertede søg, at han ikke kunne snuse; så hen og få noget vand, og nyt forsøg, og så lavede han det flotteste søg og optag og blev belønnet under indløbet.
Det eneste jeg glemte med Lille Bjørn var fri ved fod, men det han i øvrigt lavede var virkelig godt, han var tændt på en meget fin måde, og det har åbenbart ikke skadet at han ikke har trænet så meget den sidste uge.

Max fik chancen igen, da de andre var gået. Jeg havde stillet op til dirigeret apport, fremsending og næseprøve, men så kom der nogen der skulle lufte en masse hunde lige hvor jeg havde stillet op, så jeg pakkede sammen igen.

I stedet fik vi lavet en superflot sekvens med 6 stillingsskift. En flot stå og sit under gang, og lidt arbejde med teknikken i dæk. Og så to indkald, hvor det første ikke var skarpt nok, det næste ok.

Fri ved fod og springapport har vi til gode, jeg gad ikke stille spring op på det tidspunkt, kl. var næsten 21 og det regnede fortsat.

Men jeg kan godt mærke, at jeg – for min egen skyld :-) – bliver nødt til at tage til Lyngby igen inden den 22. juni, og køre et forløb igennem med Max. For det i dag var ualmindeligt ukoncentreret.

Ingen kommentarer: