lørdag den 21. september 2013

Perspektiv og prioriteter


Rallybane med tema højrehandling

Jeg skrev i forrige blogindlæg at en travl weekend stod for døren. Det var desværre en underdrivelse af de større.

Fredag morgen vågnede jeg ved at Kirsten havde det rigtigt dårligt, med smerter i brystet og vildt bankende hjerte. Ambulance blev tilkaldt og efter en indledende undersøgelse i ambulancen kørte vi med udrykning til Køge Sygehus, hvor vi var lidt i 6.

Kirsten har fået konstateret atrieflimren, formentlig forårsaget af blærebetændelse og muligvis af andet. Så indtil i morgen - og forhåbentlig ikke længere - er hun definitivt på hospitalet . Hun har det meget bedre nu, og vi er vildt imponerende over den omhu og kompetence der arbejdes med på Køge Sygehus. Vi kan ikke forestille os Kirsten i mere kvalificeret behandling, og håber at de snart finder ud af noget specifikt, som der kan anvises konkret behandling af.


Fredag aften deltog jeg i min årlige 1. klassekomsammen. Vi var 8 fra årgang 1959 som mødtes på L’education Nationale til en hyggelig middag.

Det er fantastisk. Vi mødes en gang om året, nogle få af os er i kontakt via Facebook, og snakken går som om vi har kendt hinanden altid – hvad vi jo næsten også har :-)

Vi var tre der skulle have det berømte skaldyrsfad, og det blev serveret i ét, stort fad! ALT blev spist med allerstørste nydelse.

Jeg tog ret tidligt hjem, fik talt med Kirsten, luftet hunde og gjort det sidste klar til rallyprøverne lørdag.

Jeg havde i dag den fornøjelse at skulle dømme rally ved DKK’s prøver i Albertslund, som samtidig var de afsluttende prøver i konkurrencerne årets rallyhund i Championklasse og Ekspertklasse.

Min Championbane havde målsætningen: mest mulig højrehandling. Jeg véd ikke om den gjorde lykke, men der blev bestemt talt om banen, som er vist ovenfor. Charlotte Lia har beskrevet den således på Facebook: ”Tak til Paul Lysholdt, som i dag har lavet den til dato sværeste, udfordrende championklassen bane, som jeg har gået. Der var 2 skilte på venstre side, og resten kan i selv gætte jer til.”

Det er en rigtigt god beskrivelse :-) Skilt 15 og 16 er på venstre side, og ellers er det eneste man skal gøre fra venstre side at skifte til højre. Den VAR bestemt ikke en af de nemmeste baner, men jeg vil da nævne at en debutant i championklassen Tina med sin Sheltie Jay vandt med 99 point, så helt umulig var den ikke.

Det var samtidig dagens næsthøjeste pointtal. En svensker var oppe som allersidste hund på dagen i begynderklasse med sin Lakenois. Hun debuterede og fik 100 point. Der er altså noget helt særligt ved at se ekvipager der går med sådan kontakt, at man bare håber at det vil fortsætte og fortsætte.

Christian og Sandy (søn og svigerdatter) havde været hjemme og lufte hunde og var nede hos Kirsten, så jeg kunne tage hjem til hundene efter prøven og slappe lidt af inden jeg tog ned på sygehuset.



Aftensmaden blev hentet hjem, og vel hjemme fik hundene og jeg aftensmad, inden bilen blev pakket til søndagens aktiviteter. Først to gange LP3 med Lille Bjørn og Max. Så dømme rally. Og så udstille Max.

Og bare rolig, der er også besøg hos Kirsten i løbet af dagen, og jeg skal nok tage hurtigt hjem til Megan, og jeg skal også nok tage ned til Kirsten bagefter.

Det har været virkelig været et par døgn, hvor jeg har reflekteret over perspektiv og prioritering i livet.

Ingen kommentarer: