torsdag den 19. september 2013

Skøn træning

Månen over træningspladsen i Osted onsdag aften
 
I går havde jeg en af de skønne LP-timer med Max i Osted. Selvom han er ukoncentreret noget af tiden, kan jeg godt mærke at han arbejder hårdt for at bevare fokus. De rigtigt gode øvelser var indkald, fællesøvelser (!), springapport og dirigeret apport (!!).

Til aften var det sidste runde udendørs træning hos Johanna i denne omgang

Kun i dirigeret apport slog han fra, og det var helt klart fordi det var for svært for ham. Da jeg lavede det selv, uden kegler og selv lagde apporter, fulgte han dirigering og apporterede direkte. Så snart keglen kom på og han skulle vende og stå, blev det for svært. Igen nogle flotte fællesøvelser, hvor jeg fik varieret fællesdækken godt. Rigtig god fri ved fod og en god næseprøve, hvor han var længe om at finde den rigtige, men ikke gav op.

Og så trænede jeg også med succes pauser uden lyd!

Lille Bjørn var SÅ meget på, og så er han bare fantastisk at træne med. Han tog skiftet dæk-stå på 10+ meter, han lavede en masse andet pænt, og fællesøvelserne, indkald og fremsendingen var fantastiske!!! Det var kun til at blive rigtig glad af.

Ellers står en travl weekend for døren.

I morgen er der den årlige komsammen for min 1. klasse. Vi startede i 1. klasse sammen i 1959, og siden 2004, da vi fandt sammen i forbindelse med skolens 50 års jubilæum, er vi mødtes årligt. I morgen i alt 10, ikke så dårligt!

Lørdag skal jeg dømme rally i Albertslund. Det er de afsluttende konkurrencer i årets hund i champion- og ekspertklasse. Jeg har designet en bane i championklasse som jeg glæder mig rigtigt meget til at præsentere :-)

Søndag skal jeg til Haarlev, hvor der er DM for terriere i LP og rally. Sidste år blev Max Danmarksmester i rally begynder og LP1, og Lille Bjørn i LP3.

I år kan vi højest bliver Danmarksmestre i LP3, hvor begge hundene skal op. I rally skal jeg selv dømme; desværre er der ikke så mange terriere, men dem jeg kender er dygtige, så det skal nok blive godt.

Endelig skal Max slutte dagen af på udstilling.

De følgende to weekender skal jeg til LP-prøver og rallyprøver, og derefter er der dekreteret LP-pause for Max. Det lovede jeg Johanna i dag. Han skal have tid til at blive moden, og vi skal nok hygge os med træning og med at gå til rallyprøver.

Ingen kommentarer: