søndag den 6. april 2014

Gode gamle Megan

Dagens dommer Pia Hansen-Schwartz, en meget glad Amanda og en meget opmærksom Dumle (foto: Anita Jakobsson)

Dagens program var LP3 med Lille Bjørn i Ølstykke, rally champion med Megan samme sted og så direkte afsted til Malmø, hvor vi skulle fejre Christians fødselsdag og Sandra og Christians nye lejlighed. Jeg var fremme i lejligheden ved 15-tiden og kort tid efter gik vi i gang med et orgie af lækre småretter og et overdådigt dessertbord. Fantastisk lækkert alt sammen.

På hundefronten blev der opnået mange flotte resultater i dag og der var meget jeg ville ønske jeg havde haft mulighed for at se. For mig var dagens ubetinget bedste oplevelse at se Amanda og Dumle i rally øvede. De to har udviklet sig fantastisk sammen, og de gik simpelthen deres livs banegennemgang i dag. Dumles hale logrer så det bare er til at blive i fantastisk humør af og i dag gik det hele op i en højere enhed, de blev trukket 5 point for nogle småting og endte med 95 point og blev 1. vinder og fik deres første pind. Superflot arbejde af Amanda og en meget velfortjent pokal!!!

Anita, Conni og jeg fulgte banegennemgangen fra ringside og der var ingen af os der trak vejret ret mange gange, mens den fandt sted :-)

Lille Bjørn og jeg var helt klar til LP3, men et eller andet gik galt undervejs, og Lille Bjørn var slet ikke sig selv. Jeg var nødt til at gå før præmieoverrækkelsen, så jeg har ikke set bedømmelserne, men véd at jeg fik 128 point …

Det startede pænt med fællessit (lagde sig 5 sekunder før tid) og en flot fællesdæk. Fri ved fod var med en del hæng og snus. Stillingsskift med 4 ekstra kommandoer og en del rykken frem. Dirigeret apport: han stoppede ikke ved keglen og kom aldrig ud til apporten. Springapport med skæv plads og han rejste sig da jeg tog apporten. Han mistede to positioner i positioner under gang. Skæv plads i indkald, som i øvrigt var flot. Løb ikke i feltet, stoppede efter et par skridt. Tog den forkerte næseprøve. 5 nuller og ikke nogen rigtig god forklaring. Han pustede noget mere end han plejer at gøre, så anbefalingen var at få lavet et dyrelægetjek af ham.

Megan var på som den første i championklasse og hun var totalt på. Et par ommere, 1 fordi jeg var i tvivl om hun havde sat sig, og 1 fordi hun stoppede og gik frem mod mig i bakke væk fra fører, 1 berøring af springet, det var 9, og så 3 x 1, så vi endte med 88 point, hendes bedste resultat i 9 måneder. Det rakte til en 5. vinder, men hold da op hvor hun arbejdede godt. Hun var på fra start til slut, og jeg nyder hver gang jeg er på banen med hende.

Ingen kommentarer: