fredag den 14. november 2014

Sydkystens Hundeskole – og Hundedagene 2015


Det har været en arbejdsmæssigt rigtigt travl uge, så hundetræningen har været tæt på ikke-eksisterende.

Jeg var med Lille Bjørn til LP i tirsdags hos Susanne, jeg havde de sædvanlige tre hold onsdag men torsdagstræningen hos Johanna var aflyst, så bortset fra lidt hjemmetræning er Max blevet snydt denne uge.

Jeg kom lidt sent afsted tirsdag, Lille Bjørn skulle som sædvanlig nærmest tvinges med, men da vi først kom frem, var han igen igen en verdensstjerne. Jeg var selv gladest for nogle fantastiske udløb til feltet, uden stop undervejs, og en fri ved fod, hvor han var ved at sprænges af indestængt energi. Han vil arbejde arbejde arbejde og det er svært ikke at være ret vild med ham …

Det kan godt være at vi ikke performer ligeså godt til konkurrencer, men træningsaftener som denne er det hele værd.

Det, der hundemæssigt har fyldt mest denne uge, er Sydkystens Hundeskole.

Vores dobbelte rallyprøve den 31. december er nu lukket for tilmeldinger. Der er 45 tilmeldte til hver prøve, 42 ekvipager går op til begge prøver. Der er 17 svenske ekvipager, hvoraf 3 førere står for de 10. De skal op til begge prøver, dvs. 3 førere med 10 hunde skal op til 20 prøver samme dag!

I onsdags kom DKKs medlemsblad Hunden, og sørme om der ikke var noget med en ildsjælspris, som overordentlig fortjent var gået til Merete Marx Stenaae, vores mest aktive instruktør. Vi er glade og stolte på hendes vegne!

Til aften har vi opslået Hundedagene 2015. En masse spændende kurser med følgende instruktører: Anita Jakobsson, Christina Ingerslev, Ingrid Dahlqvist, Lea Nor, Siri Jungersen, Vibeke Gyldenkærne og mig selv.

Den 28. juni afholder vi en officiel rallyprøve, en uofficiel svensk rallyprøve samt en landskamp mellem Danmark og Sverige i rally.

Læs om Hundedagene her.

I morgen holder bestyrelsen julefrokost, det bliver en hyggelig aften med masser af hundesnak.

Ingen kommentarer: