lørdag den 22. november 2014

Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves – eller stor hal-løj for en træningshal


Lørdag morgen på Solrød Strand
 
Det har været en hektisk uge, hvor bestyrelse og trænere i Sydkystens Hundeskole har været igennem et bredt udsnit af følelsesregistret.

Træningen i denne uge blev yderst begrænset på en meget kedelig baggrund.

Tirsdagens LP-hold hos Susanne blev aflyst, fordi vores naboer i hallen kørte med en maskine, som udviklede røg, så der ikke var til at være i hallen. Vi tilkaldte udlejer, som ikke kunne få det stoppet, så vi måtte tage hjem uden at træne.

Onsdag havde jeg 5½ dejlige timer i hallen, først en rally enetime, så to rallyhold og så et LP-hold.

Torsdag startede jeg på et selvtræningshold med Lille Bjørn og Max. Der var igen problemer med røg fra naboerne, så vi måtte en del ud af hallen. Men Lille Bjørn fik arbejdet med det meste af LP-programmet og på flotteste vis. Specielt positionerne var blændende.

Max fik jeg også arbejdet lidt med inden vi skulle i gang på det første af Johannas tre hold. Her gik det helt galt med røgen da en lastbil blev stillet i tomgang inde i hallen. Træningen måtte aflyses.

Jeg nåede lige inden det gik helt galt at træne ærespladser med Max og nogle rallymomenter.

To aflyste træningsaftener på en uge pga. noget der til forveksling lignede chikane fra naboerne og en udlejer der direkte sagde, at de intet kunne gøre. Det var ikke holdbart.

Bestyrelsen blev enige om at udsende nyhedsmail om at vi søgte en ny hal, og vi gik selv på jagt. Nyhedsmailen blev udsendt fredag kl. 12:01 (det var altså i går!) og allerede kl. 12:52 talte jeg med en potentiel udlejer, som Christina havde fået kontakt til. Christina og jeg så på hallen kl. 17:00, var tilfredse, indgik en mundtlig aftale, som blev bekræftet af bestyrelsen om aftenen. I dag kl. ca. 14 var lejeaftalen underskrevet og Anita og jeg indviede hallen med lidt træning med Osseau og Lille Bjørn. Kl. 15:00 havde bestyrelsen telefonmøde og vi aftalte detaljer vedrørende udmelding om den nye hal og opsigelse af den gamle. Her til aften er informationen sendt ud. Sikken en lettelse.

Vi synes det har været et totalt bizart forløb, hvor dialog med naboer og udlejer ikke har været mulig. Vi er superlykkelige for at vi på rekordtid fandt en ny hal og har indgået en aftale. Vores eneste fokusområde har været at sikre, at kursister kunne komme til træning – under sikre forhold. Det har vi opfyldt nu.

Efter at Christina og jeg havde set på hallen i går tog vi tilbage til Tunegård og trænede rally. Jeg med Megan og Max, og de var begge meget tændte og dygtige. Megan træner jeg så lidt med og hun er bare så dygtig og præcis – uha hvor jeg elsker hende.

I dag havde Anita og jeg et rallyspecialhold i hallen på Tunegård, derefter gik vi et par baner selv med Osseau og Lille Bjørn og tog derefter til Kamstrup og trænede i den nye hal. Det er et godt træningsunderlag, af udlejer beskrevet således: "Der er gravet ud så der er et lag stabilgrus nederst så stenmel blandet med spåner i et pænt lag. Altså ridehusbund, i dag er den dog nok lovlig hård til heste." Perfekt til hunde!

Sydkystens Hundeskole glæder sig til at byde nuværende og kommende kursister velkommen i den nye hal.

Ingen kommentarer: