søndag den 23. februar 2020

Endnu en weekend i rallyens tegn

Søndag morgen
Så gik der igen en weekend i rallyens tegn. I meget fin weekend på mange områder, det eneste jeg savnede, var at mine egne hunde fik trænet …

I går gik turen til Odder, hvor jeg for fjerde gange skulle dømme rallyprøver for Zakkai Hundevenner. Det er en fornøjelse hver gang 😊 Det er veltilrettelagte prøver, rammerne fine, topprofessionelle hjælpere, herunder en meget dygtig sekretær, fine præmier og flotte rosetter – masser af ros herfra!

Sidst men ikke mindst er der er masse dygtige ekvipager, og et imponerende flot niveau. Det var en særlig fornøjelse at dømme en stor begynderklasse, med 18 meget dygtige og lovende ekvipager, heriblandt flere debutanter. Jeg håber, at mange af dem bliver ligeså grebet af rally, som jeg selv er blevet 😉

Præmieoverrækkelse begynderklasse

Jeg har lånt dette foto fra Zakkai Hundevenners Facebook-side.

I morges nød jeg en morgentur med hundene i det skønne vejr, det var dejligt at blive blæst godt igennem både bogstaveligt og mentalt.

I dag var det tid til elevkursus for de nordiske rallydommerkandidater. Amanda og jeg havde tilrettelagt et program for dagen, og vi kom grundigt omkring alle mulige aspekter af nordiske klasse. Om eftermiddagen havde vi inviteret 5 førere med 7 hunde til at gå en nordisk bane, så dommerkandidaterne kunne træne den praktiske del af dommerarbejdet. Det var spændende og meget lærerigt.

Vejret var ikke rigtigt med os under denne del af arrangementet, men heldigvis var der wienerbrød og kaffe/kakao at varme sig på bagefter.

Jeg havde planlagt at opdatere træningsplanerne for Otto og Max til aften, men der var forskellige andre ting, der poppede op, så det bliver i morgen i stedet.

Ingen kommentarer: