torsdag den 17. december 2020

Juleferie og Quiz 2020

Man mister let sin plads ved bordet, når Otto er i nærheden :-)

Jeg har første feriedag i dag og forhåbentlig frem til og med 3. januar, i alt 18 dage. Planerne er ganske anderledes end de så ud for et par måneder eller bare 14 dage siden. Men det giver nogle andre muligheder 😊

På vej til Bootcamp i går aftes hørte vi pressemødet med de nyeste stramninger. Egentlig ikke overraskende med de opstramninger, det er nødvendigt og sådan er det bare. For os betyder det ikke den store forskel, for vi er meget omhyggelige, når vi selv skal sige det.

Jeg bestilte forskellige vigtige varer i går på nettet i går. Jeg må indrømme, at jeg næsten ikke har nogen dårlige oplevelser med nethandel, og denne runde ser også meget lovende ud.

Hos Naturvin - ogvinbonden bestilte jeg en blandet smagekasse med 12 flasker naturvin, de kom til formiddag.

Hos agoodcase bestilte jeg tre forskellige kasser med i alt 24 forskellige øl, de kom til aften. Jeg bestilte det samme til Christian (som ikke læser med her 😊), de leverer også i Sverige, den er ikke kommet frem endnu.

Hos Nohrlund bestilte jeg lidt forskellige økologiske cocktails, de er på vej. Endelig bestilte jeg en smagekasse hos Grøndals (dåsefisk). Det er et reelt genkøb, for er jeg i fuld gang med den første smagekasse, og det er fremragende kvalitet. Også denne leverance er på vej.

Til aften, efter træning, blev vi også enige om at bestille årets nytårsmenu hos Odd Fellowgaarden. Vi havde planlagt at lave det hele selv, men vi valgte den nemme løsning, som samtidig støtter en restaurant, som vi meget nødig vil undvære.

Min Quiz for 2020 er tæt på afgørelsen. Faktisk mangler der kun et svar, min vægt den 31.12.2020 om morgenen. Alle svar kan ses her:  Quiz 2020: Border to border.

Her er lidt kommentarer:

1-2 Lille Bjørn fik desværre ikke prøvet at gå til NW, de to spørgsmål udgår.

3-6 Max kvalificerede sig til DM i juniorklasse med Mathilde (med deltog ikke), men det blev der ikke spurgt om 😊 Han kvalificerede sig ikke til DM i championklasse, men kvalificerede sig til Årets Hund. Der blev ikke udtaget landshold i 2020, så spørgsmål 5 udgår. Vi deltog slet ikke i svenske prøver i år, så det blev ikke til et svensk championat i rally.

7-9 Max bestod ikke NW2 med 1. præmie og bestod ikke FS2.

10-13 Otto bestod en rallybegynderklasse, blev RBM, men rykkede ikke i øvet klasse.

14-15 Otto kvalificerede sig ikke til DM, men kvalificerede sig til Årets Hund.

16-19 Otto bestod sin eneste NW1-prøve med en 1. præmie og fik dermed også NW1-titlen. Vi kom slet ikke op til Færdighedsprøve.

20-22 Max fik flest point til en officiel prøve, 100 point med Mathilde som fører 😊 Ingen af hundene var til DM. Til Årets Hund blev Max bedst med en 2. plads i Juniorklasse.

23-28 Max deltog i 28 officielle rallyprøver, Otto i 11. Max deltog 1 HTM-prøve og 2 NW-prøver, Otto i 1 NW-prøve. Jeg dømte 15 officielle prøver.


En dejlig øl fra et virkelig godt bryggeri

29-30 Min vægt 31.12.2020 kender vi om 2 uger 😊 Og nej, jeg er ikke gået på pension.

Resultatet er ikke helt afgjort, men der tegner sig et billede af Christina som vinder og Anita og Amanda på en delt 2. plads.

I øvrigt bliver Otto 1½ år i dag, og Max blev 9½ år i mandags, de blev ikke fejret på særlig vis, de er konger her på matriklen i forvejen ;.)

Ingen kommentarer: