torsdag den 10. december 2020

Et fantastisk 2020

28. maj, skøn fotosession (hundefoto.nu)

Hvad har gjort 2020 til et ganske særligt år? Jeg har tværlæst mine blogindlæg i år og fundet tyve, som jeg kort nævner og linker til, og der er også to links til relaterede indlæg.

Jeg har heldigvis stadig Anja som coach, og denne coachingsession Livsnyder (16.1) var endnu et højdepunkt i et enestående udviklingsforløb.


Vi måtte tage afsked med Lille Bjørn Lille Bjørn 9.3.2007-28.1.2020 (28.1), men vi glæder os stadig over en masse dejlige minder, han har givet os. Det betød at Max pludselig blev storebror, og det har været rigtigt godt for ham og Otto, som stortrives sammen.

Der var en ganske særlig rallyprøve Når det bliver magisk (8.2) Jeg gik selv to fine prøver med Max. Mathilde gik den bedste rallyprøve, jeg har oplevet nogensinde. Det var med Max, og de fik 100 point.

Amanda og jeg havde et Fedt trip til Feldballe (29.2), hvor jeg blev specielt rost for at være glad for 80 point.

Birgit mistede Chili i utide Sammen er vi bedst – Birgit og Chili (22.3), men hundeverdenen hjalp til, så Chica nu er den heldige hund hos Birgit.

Jeg skrev et blogindlæg And I think to myself, What a wonderful world (11.4) om en hel masse, som jeg glædede mig over og værdsatte i mit liv, og jeg blev helt opstemt af at genlæse det.

Der var en skøn fotosession med Camilla Herlig fotosession og hård rallytræning (28.5), da min præmie for Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2019 skulle indløses.

Vi havde en dejlig Ferie på Bornholm (26.6) med svenskerne.

22. juli (Hundefoto.nu)

Der var den Fedeste fotooplevelse ever! (22.7) med Anita, Amanda, Django, Osseau, Dumle, Max og Otto. Det var også den helt rigtige timing, for både Django og Osseau er siden gået over regnbuebroen.

Otto og jeg træner rally, og hans debut til officiel prøve Ottos rallydebut i Osted (1.8) var en dejlig oplevelse. Vi har en masse vi skal udvikle sammen, og det bliver der tid til, for med Otto tager jeg den med ro 😉 Vi bliver i begynderklasse i hvert fald til efter DM 2021.

Allerede ugen efter sin debut var Otto med til Bornholm, og bestod to gange til, og fik sin første titel RBM, Utilfredshed – hvad er det 😊 (9.8)

Jeg fik lov til at skrive et indlæg, som jeg ville ønske kunne have ventet nogle år, men sådan skulle det ikke være Osseau 25. maj 2007 – 23. august 2020 (23.8). Kort tid efter måtte Anita og Henrik også tage afsked med Django, men heldigvis kom der hurtigt nyt liv i huset med Girah.

Jeg havde fornøjelsen at være ansvarlig for det første DM i rally i DKK-regi, og dømte også for første gang ved et DM, en fantastisk dag: DM i Rally 2020 – formandens beretning (7.9).

Jeg har været storforbruger af sundhedsvæsenet i 2020, og oplevet det fra sin bedste side. Jeg blev opereret for grå stær og ser nu knivskarpt med begge øjne. Jeg havde problemer med at gå, der var mistanke om artrose, og jeg var hos fysioterapeut, læge og osteopat. Og sammen har det virket fantastisk Life's Full O' Consequence (8.10). Med vedholdende træning går jeg bedre, end jeg har gjort i mange år.

Både Max og Otto var kvalificeret til Årets hund i rally 2020 (10.10), og det gik meget fint: Max blev nr. 12 og Otto nr. 6.

Otto træner ud over rally også Nose Work, og han debuterede til officiel prøve Nose Work, rally og Corona (24.10). Det resulterede i at han fik sin anden titel, NW1. Heller ikke her har vi hastværk, vi går efter guldtitlen.

Jeg er blevet mindet om det mange gange i år: Nyd nutiden! (31.10). Jeg fik en officiel melding om, at jeg ikke lider af artrose, jeg er bare lidt slidt, og det er ok når man er 68 år.

Jeg stod for en rallyprøve, som jeg egentlig ville ønske ikke skulle finde sted. Men Anita havde besluttet, at hun ville stoppe, som rallydommer og så skulle det selvfølgelig gøres ordentligt Den skønneste rallydag (7.11). Anita har selv skrevet om det i Slut med være rallydommer og jeg skrev også lidt om det i Parting is such sweet sorrow (11.11).

Årets sidste tur til Bornholm (29.11) var sammen med Lonni og Morgan, vi havde en gevaldigt hyggelig dag, og for første gang har jeg drukket julebryg mens jeg deltog i en prøve! Max sørgede for dagens allerbedste prøveoplevelse ved at vinde championklassen … og hans fører gjorde det også ret godt 😉

Det er svært ikke at være tilfreds med sådan et år!

Ingen kommentarer: