søndag den 22. marts 2020

Sammen er vi bedst – Birgit og Chili

Birgit og Chili som vi elskede dem ❤️ (foto: Iben Marianne Krarup Pedersen)
For os, der har den glæde at være en del af rallyverdenen, var Birgit & Chili en institution.

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at træne med dem, konkurrere med dem, dømme dem eller bare set dem på banen. Det har aldrig været kedeligt, og det har næsten altid været til point i den allerbedste ende af skalaen.

De var fantastiske sammen ❤️

Jeg oplevede dem senest sammen den 8.februar, hvor Chili blev rallyseniormester og fik sit første certifikat, og jeg så frem til at opleve Chili som senior champion. Birgit lagde ikke skjul på, at hun prioriterede Sydkystens Hundeskoles prøver, fordi Chili havde fået alle sine titler hos os.

Jeg – og mange andre – fik et chok, da der kom et Facebook opslag 2. marts om at verdens bedste Chili var rejst til hundehimlen.

I fredags, for mindre end 2 døgn siden, skrev Birgit og jeg sammen om noget helt andet (hjælp til rallyprøver), og jeg spurgte direkte om planerne for en ny hund.

Mellemregningerne er ligegyldige, men resultatet blev, at jeg fik lov at arrangere en lukket indsamling til en ny hund til Birgit. Både Birgit og jeg er vist blevet overvældet af, hvor mange der gerne ville være med …

Der er over 80, der har bidraget indtil nu, og Birgit får penge til hund, en line og et godt hvalpekursus ❤️ Det er vi rigtigt mange, der er glade for.

Vi håber Birgit og hendes nye makker vælger rally til, for rallyverdenen vil ikke være den samme uden Birgit ❤️

Rallyverdenen ønsker jer alt det bedste ❤️❤️❤️

Ingen kommentarer: