søndag den 8. marts 2020

Weekend i balance

Otto blev introduceret til skilteholdere og kegler :-)
Jeg kan ikke drosle ned fra den ene weekend til den anden, indgåede aftaler skal holdes, men jeg har fået nogle venlige reminder om, at det er nødvendigt at bruge weekenderne til også at slappe af.

Og denne weekend har været meget fornem i den henseende, for her var balancen i orden 😊

I går stod den på tredje runde af fem på rallyinstruktøruddannelsen. Formiddagen var helliget feedback om banebygning samt gennemgang af den sidste tredjedel af øvelserne, opdelt efter temaer/den røde tråd. Det er ikke alle, der har det lige godt med at gennemgå øvelser, som de ikke er så fortrolige med, i plenum, men alle gør deres bedste og alle kom fint igennem.


Eftermiddagen havde fokus på at give feedback og hjælpe kursister med specifikke problemer. De inviterede ekvipager fik gået et par baner og fik feedback af to kursister hver, og de fik hjælp til nogle af de øvelser, som de selv havde budt ind med på forhånd. Langt de fleste fik noget med hjem at arbejde videre med, både instruktører og kursister, og specielt én kursist var fuldstændig ellevild, fordi hun oplevede et træningsmæssigt gennembrud, så fedt!!!!


I dag var der ingen planer i kalenderen, og det var dejligt! Kirsten skulle til TRX-træning 9:30, så aftalen blev at jeg tog Max og Otto med og gik en tur med dem på det skønne område ved Køge Ås mens Kirsten trænede. Det blev til en pragtfuld tur i dejligt vejr, præcis 6 kilometer på godt en time.


Først på eftermiddagen kørte vi en tur til Stevns, og endte med at gøre stop ved Solgårdsparken og gå en tur med hundene.

Jeg havde også planlagt to korte træningspas.

Med Max var det de tidligere nævnte kampagneøvelser (sideskift om kegle, 321) samt nogle bakkekombinationer på højre side.

Med Otto var det for første gang træning med skilteholdere, kegler og line 😊 Vi fik gået slalom og spiraler, øvelser med mange sitter ved siden og foran, tyskervending mv.

Hvordan gik det?

For det første føltes det vildt godt, for Otto er bare så glad. Og Kirsten kommenterede, da jeg kom ind: Ottos hale kører hele tiden, ligesom Lille Bjørns gjorde! Så mere end godkendt træning!

Ingen kommentarer: