tirsdag den 24. marts 2020

Les Temps fait Tout

Skønt aftensmåltid
Morgentur, arbejde, træning med Otto, arbejde, frokost, arbejde, eftermiddagstur, arbejde, personlig træning, aftensmad.

Den skønneste tur på stranden
Jeg må indrømme, at jeg nyder at kunne arbejde hjemmefra, med den store fleksibilitet det giver i forhold til at tilrettelægge arbejdet og afholde møder.

Det er ikke ideelt, men det er under de givne omstændigheder en glimrede løsning.

Tre nye øl, der skal testes - Otto synes de er spændende
Det er selvfølgelig afgørende for en succesfuld implementering af den danske strategi for håndtering af krisen, at vi alle følger de officielle retningslinjer, og i øvrigt bruger vores sunde fornuft.

På den baggrund havde jeg ikke nogen problemer med at stille med Otto til træning i formiddags sammen med to andre. Tre ekvipager med masser af afstand og en instruktør med god afstand til os alle, det er bestemt ok. Vi er alle vokse og opfører os fornuftigt, vi efterlever alle retningslinjer og en ikke uvæsentlig sideeffekt er, at vi mentalt får en gevaldig indsprøjtning.

Lonni havde købt nogle hunde for os på Crufts
Mit fokus med Otto er alt muligt rallyrelateret, så vi fik arbejdet med sit/dæk gå fra, spring, stå, bakke, tyskervending, belønningsstrategi, belønningssignal, højre/venstre og det løse.

Det var et helt nyt område for Otto, så jeg huskede også at få sænket kriterierne, for der var meget han skulle forholde sig til …

Træningsplanen fik lige en ordentlig opdatering til aften, og så er vi klar til at indtage verden.

Status på ugens træning
Vores fitte coach kan ikke undervise fysisk i den aktuelle situation, men har opslået noget virtuel træning, og Kirsten og jeg er i gang med en challenge for uge 13. Det er superhyggeligt at bruge ½ time sammen på det hver dag.

Der ryddes ud i julebryggen ;-)
Aftensmaden var enkel, vi fik to retter, dels Salat med strimlede æg (nævnt i lørdags) og en klassisk tomatsalat. Vi flottede os og fik Rémi Poujols Le Temps fait Tout 2017 til. Et kongemåltid.

Vi har virkelig fået struktur på hverdag og weekend. Jeg får arbejdet, som jeg skal. Jeg får trænet mig selv og hundene. Vi får god og alsidig kost. Vi nyder at kunne være fleksible i hverdagen. Vi er privilegerede, at vi ikke er ramt direkte af krisen.

Vi er heldige og vi værdsætter det ❤️

Ingen kommentarer: