lørdag den 21. marts 2020

Weekend


I en tid med obligatorisk hjemmearbejde skal jeg mentalt håndtere, at det er blevet weekend. Og det går vist meget godt 😊


Lidt senere op end til daglig. Morgentur i det skønneste forårsvejr. Morgenmad. En dejlig tur med hundene i Karlslunde. Jeg parkerede på P-pladsen overfor Engstrupgård, og vi gik nordpå langs jernbane/motorvej, under ditto, og tilbage igen. En tur på 4½ km og en lille time.

Vi var hjemme lidt over 12, og Kirsten havde valgt frokosten, som jeg fik lov at stå for bortset fra omeletten.


Opskriften er fra Jamie Olivers 5 ingredienser, og hedder Salat med strimlede æg, og de 5 ingredienser er Bresaola, hjertesalt, spinat, omelet og parmesan.

Vi var i Irma og Meny for at handle lidt småting.

Jeg trænede lidt med hundene i haven. Det var erstatningen for at være på Bornholm til rallyprøver i weekenden …

Med Otto fokus på sit og blive, hvor jeg for første gang kunne gå helt rundt om ham. Og så det løse med line på.

Med Max var det ”de sædvanlige” øvelser, og jeg bliver egentlig ret tilfreds med vores træning, når vi kan lave sideskift omkring kegle fra begge sider på ren verbal kommando. Og 321 med knivskarpe ståer på begge sider.

Vi holder fokus på træningen, selvom Ottos debut i rally ligger langt ude i fremtiden. Jeg tror ikke på, at der kommer prøver før i bedste fald til juli, så måske en debut 1. august kan være realistisk?


For at komme lidt i Bornholmer-stemning fik jeg en Svaneke Stout efter træningen, her fotograferet med noget keramik fra Mette Duedahl og glas fra Baltic Sea Glass.


Aftensmaden fandt jeg i Krydderiet, et gratis magasin, som vi tog med fra Irma. Jeg synes der er rigtigt mange dårlige opskrifter, og det var denne også: ”Stir fry-nudler med broccoli, cashewnødder og chili.”

Fotoet og ingredienslisten viser grønne asparges (ikke broccoli), fotoet viser chili (som ikke står på ingredienslisten, det gør chilisauce) og sådan er der så meget. Men en superlækker ret kom der ud af det!

Den trælse del af at aflyse eller flytte prøver, er, at der skal laves nye aftaler, skrives ud til alle berørte, flyttes deltagere, tilbagebetales gebyrer osv. Jeg har været heldig, at Sydkystens Hundeskoles prøver 9.-10. maj uden det store besvær kunne flyttes til 5. juli og 1. august og tilsyneladende kan de fleste deltagere flytte med.

Så er det bare at krydse fingre for, at prøverne bliver til noget, men det kan kun tiden give svar på …

Ingen kommentarer: