onsdag den 27. januar 2021

Tina Jørgensen, denfittecoach

Tina Jørgensen, sej og fit coach :-)

I slutningen af 2018 var jeg til sundhedstjek hos lægen, og det blev konstateret at jeg var lige på grænsen til diabetes 2. Jeg besluttede bl.a., at jeg skulle bruge professionel hjælp til at arbejde med min vægt (som var 89 kg.) og min krop (jeg var meget usporty).

Kirsten researchede lidt og fandt frem til Tina Jørgensen - denfittecoach. Jeg kontaktede hende og den 17. december 2018 havde jeg en prøvetime Fitness coach, og den time var noget af det bedste der er sket for mig.

For det første var det lige fra starten tydeligt at Tina er meget kompetent. Hun har uddannet sig indenfor en række forskellige områder bl.a. fitness- og holdinstruktør, sundheds- og vægttabscoach, kostvejleder og sportsterapeut. Når hun gennemgik øvelser, var det omhyggeligt, hun gjorde opmærksom på, hvad øvelsen havde fokus på, hvordan man skulle udføre den og hvad man ikke skulle gøre.

For det andet var hun meget ærlig og realistisk om, hvad det krævede fra min side, og hvor lang tid der ville gå for, at jeg kunne nå den vægt jeg drømte om (77 kg.), og det bedre fysiske velvære ved at være fit.

For det tredje så var og er hun meget inspirerende! Hun smiler og støtter, og presser på en god måde, så man får lyst til at yde lidt ekstra.

Minus 12 kg.!

Så allerede den dag besluttede jeg, at jeg ville starte et forløb hos Tina, det startede for alvor 2. januar 2019 Gode vaner og en vigtig milepæl blev nået, da vægten nåede ned på 77 kg. den 21. marts 2019 Livsstilsomlægning 

Som alle, der har forsøgt at ændre livsstil ved, er det ikke nok at gøre det i en periode, og så vende tilbage til den gamle. Så da jeg havde tabt de 12 kg. var jeg helt med på, at det sværeste var at holde vægten.

Efter træning en varm sommerdag

Derfor var beslutningen nem at tage, nemlig at fortsætte træningen hos Tina. Kirsten var også blevet lidt grebet af mine fremskridt, og hun begyndte også at gå til nogle enetimer. Senere begyndte vi på et seniorhold sammen, fandt ud af vi sagtens kunne flytte over på hold med de ”unge”, og sådan er det bare fortsat.

Jeg har nu trænet 2 år hos Tina, Kirsten over 1½ år. Allerede før der blev lukket for indendørstræningen havde vi besluttet, at vi ville deltage på de udendørs bootcamps vinteren over, og det gør vi!

Tina har som så mange andre selvstændige måtte kæmpe med restriktioner og ændringer af dem med kort varsel. Og hun har gjort det med fantastisk energi. Vores bootcamps startede med ubegrænset deltagertal, vi var over 20 til et par træninger i sommers, så blev grænsen 10, og nu er den 5, og selvom det er hårdt, så klør Tina på med ukuelig energi. Hun gennemfører holdene, under hensyntagen til alle restriktioner, og hun tilknytter flere instruktører, så der er rige muligheder for at træne på mange forskellige tidspunkter og i flere forskellige discipliner.

Efter træning en regnfuld januar dag

Vi kommer naturligvis til alle træninger uanset vejr, og som man kan se af dette foto, er humøret højt, selvom det regner eller småsner. Det føles faktisk ekstra sejt at have trænet en time i lidt surt vejr 😉

Hvis du har brug for at komme i gang med træning eller savner ny inspiration i din træning eller i øvrigt har brug for hjælp og sparring indenfor et af Tinas mange kompetenceområder, så kan vi kun give hende vores varmeste anbefalinger!

Ingen kommentarer: