lørdag den 18. marts 2023

Det går fremad ❤️

 

Management summary: Det går fremad, jeg ville ønske det gik hurtigere, men mange omsorgsfulde mennesker formaner mig, og jeg lytter og gør som de siger!

I søndags havde vi fjerde runde af den syvende omgang af Rallyinstruktøruddannelsen, det er lidt vemodigt at det snart er slut, det er et fantastisk hold! Og jo, det har de alle været 😉

Et af emnerne på dagen var Træning mod konkurrence, som jeg er lidt entusiastisk i forhold til (årets underdrivelse!!!). Der er lidt om mental træning, men jeg nævnte, at dét var et selvstændigt foredrag.

Der var flere der greb det oplæg, og mandag måtte jeg tage mig selv i at have lavet et oplæg. Og det blev hurtigt til en aftale med Jette, som går på holdet, om at HedelundHunde står for første præsentation af ”Mentaltræning” med undertitlen ”Sådan lærte jeg at elske at gå til prøver og være sikker på, at jeg ALTID kommer hjem med armene hævet over hovedet 😊”, det bliver der 28. marts.

Onsdag havde jeg en frokostaftale, hvor tiden fløj og jeg fik et mentalt boost af rang.

Torsdag havde vi den årlige generalforsamling i Sydkystens Hundeskole, et overskud på 15.000 kr. er der ingen der klager over, og når det ovenikøbet er i et år hvor vi har bidraget med 16.000 kr. til HMC og 11.281 kr. til landsholdet i rally, så kan vi kun være ovenud tilfredse. Der var genvalg over hele linjen, og jeg fortsætter som formand.

Jeg har nævnt, at jeg er tilmeldt Sirius Easter Egg Hunt Sniffs Challenge med både Max og Otto, og torsdag fik vi den anden opgave, med temaet Don’t Drink and Drive. Med hjælp fra Kirsten fik vi lavet søg, som forhåbentlig forklarer sig selv – vi havde forstået opgaven som, at dommeren ud fra videoen tydeligt skulle se temaet -ovenfor Kirstens og mit bidrag med Otto. Det blev filmet på parkeringspladsen overfor Trylleskoven, og Kirsten fortalte at der nogen, der gloede på ham den ældre herre, der tømte en flaske vin før middag!!! Begge videoer er godkendt i øvrigt.

I går aftes havde vi kickoff i den første arbejdsgruppe, som skal være med til at realisere visionen i DKK-rally. Jeg skal ikke her kede med detaljer, den korte udgave er: hvordan skal FCI-skiltene indpasses i DKK’s skiltesæt? Jeg var høj efter mødet, deltagerne var superentusiastiske!!!

I dag havde vi rallydommereksamen i DKK. Det er altid skønt at opleve en rallydommer til sidst, før den pågældende bliver sluppet løs i den ”rigtige” verden. Men, det jeg egentlig vil nævne er, at der var flere der spurgte til foredraget om Mental træning, holdt jeg flere, for de kunne ikke den 28. marts … 

Det endte med at jeg fandt et mødelokale på Solrød Bibliotek med plads til 10 den 11. april, og det bliver næste afvikling. 7 af deltagerne fra dommereksamen har allerede tilmeldt.

Så kunne jeg ligeså godt prøve endnu et opslag, og det bliver 1. maj, tilmelding her.

Hvad glæder jeg mig mest til i næste uge? At komme til kiropraktor på torsdag, for det er startskuddet til at træne og få opbygget musklerne i venstre ben.

Ingen kommentarer: