fredag den 15. marts 2024

100 ❤ & 100 ❤


Da jeg var indlagt i november sidste år og havde det allerværst, begyndte jeg at score min fysiske og min mentale tilstand dagligt, begge på en skala fra 0-100. Det var bevidst to scorer, fordi jeg ikke ville mudre billedet ved at blande dem sammen – og jeg vidste at det var vigtigt, at jeg havde særskilt fokus på den mentale del, hvis jeg skulle komme igennem på en ordentlig måde.

Jeg har ikke tjekket, men det er måske kun 1-1½ måned siden jeg kom op på 100 fysisk, hvor jeg har ligget det meste af tiden mentalt, selvom det var meget hårdt i starten.

Jeg mindede mig selv om forløbet på dagens første mentale opladning, morgenturen med hundene. Jeg tror mange hundefolk véd, at en tur med hundene meget tit kan være den bedste medicin mod en masse dårligdom. Jeg mindede mig selv om, hvor heldig jeg har været, at jeg i dag kan være tilbage i fuld vigør, og jeg tænkte især på de sidste tre dage, som samlet har givet et kæmpeboost.

I tirsdags starten på sommelieruddannelsen. Som en god ven skrev: Hvor lyder det tilpas nørdet til dig!!
 
© Charlie Mackesy

I onsdags den store mentale genopladning, som inkluderede at jeg læste Charlie Mackesys Drengen, muldvarpen, ræven og hesten, en vidunderlig bog, sød, klog, fyldt med livsvisdom helt nede på jorden OG med vide perspektiver. Den ligger ved siden af mig, mens jeg skriver, og jeg slår tit op og glæder mig over en tegning eller to og nogle ord at reflektere over.

I går var der årsmøde i Ældre Sagen Præstø. Inden da formøde med den nuværende bestyrelse, kandidater til bestyrelsen (herunder mig selv) og Bente, foreningskonsulent fra Ældre Sagen, som guidede os sikkert igennem dagen.

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen på Årsmødet.

Efter årsmødet var der konstituerende møde i bestyrelsen; der var fuld opbakning til at jeg blev valgt som formand, hvilket jeg er meget glad for og stolt af. Det er meget velovervejet fra min side, og jeg glæder mig til sammen med resten af bestyrelsen at fortsætte det gode arbejde i lokalafdelingen.

Der bliver meget at sætte sig ind i, men Ældre Sagen er en topprofessionel organisation bl.a. i forhold til at yde central støtte til de mange frivillige. Jeg har således allerede tilmeldt et kursus for nye lokalformænd, to moduler af to dage hver i maj og november.

Til aften var der den årlige generalforsamling i Sydkystens Hundeskole. Det var ganske udramatisk og alle er genvalgt, så jeg forsætter som formand endnu et år 😊

2 kommentarer:

Ulla Kaae sagde ...

Det lyder gennemgående super optimistisk!
Gid vind fremover med alle dine gode aktiviteter.

Ulla Kaae sagde ...

gid = god