lørdag den 13. april 2013

Max på udstilling – og manglende pokaler

I dag var vi på DTK’s udstilling i Hårlev med Max. Vi havde ikke helt fået koordineret med Max’ opdrætter Tinna Grubbe, så vi troede ikke hun kom, men det gjorde hun og så udstillede hun ham naturligvis flot. Han fik excellent, ck (for første gang) og blev BH4 med nydelig kritik, som kan læses her.

Der er tradition for at der på den første sjællandske udstilling uddeles pokaler til årets LP- og rallyhunde i DTK. Sidste år fik Lille Bjørn to pokaler for hhv. årets LP2 og årets rally ekspert 2011, jeg kunne ikke være med, fordi jeg var i München og høre Ken Ramirez (gyldig undskyldning).

I dag havde vi pokalerne med tilbage, og selvom jeg ikke havde hørt noget om pokalerne for 2012, håbede jeg da at få noget med hjem. Det fik jeg ikke …

Og begrundelsen: Jeg var den eneste der havde indsendt resultater til konkurrencen for 2012 :-(((((

Præmisserne er ellers tydelige nok. I februar nummeret af Terrier Nyt blev man bedt om at indsende resultater inden 1. april, det gjorde jeg, for 2012 var da ikke et dårligt år:
  • Max fik følgende bedste resultater: LP1 154 point, LP2 184,5 point, Rally begynder 95 point, Rally øvet 95 point.
  • Lille Bjørns bedste var LP3 202 point og Rally ekspert 96 point.
Jeg kan ikke se reglerne på DTK’s hjemmeside, og der kan være tvivl om hvorvidt der skal en 1. præmie i en klasse til. Men jeg mener at jeg har vundet 5-6 af klasserne efter de opslåede regler.

Det har jeg nu skrevet til den ansvarlige i DTK om, så jeg håber da at jeg på et passende tidspunkt får 5-6 vandrepokaler.

Jeg er lidt skuffet, men ikke overrasket, for det afspejler blot det ufatteligt lille fokus der er på LP- og rally i flere specialklubber.

Ingen kommentarer: