onsdag den 12. juni 2013

Stille dage i Solrød

Amailiehaven

Lørdag fik Megan endnu engang massage af Christina, og det er tydeligt at hun nu slapper helt af og virkelig nyder det.

Lørdag aften tog vi på Dim Sum og fik Dim Sum menuen med tilhørende vine. Det kan virkeligt anbefales. Vi gik til Østerport Station bagefter og passerede bl.a. Amaliehaven.

Sandra fejres

Søndag morgen trænede jeg lidt med Max i haven. Derefter gik turen til Malmø, hvor vi var inviteret til frokost hos Sandra og Christian for at fejre Sandras fødselsdag.

Mandag var jeg om eftermiddagen på seminar på Sonnerupgaard Gods:


Jeg måtte droppe den sociale del for at passe LP-holdet i Jersie.

Tirsdag var jeg med til en rallydommer eksamen.

Og i dag var der så først rallyhold derefter LP-træning med Max i Osted. Megan kom med, da vi havde aftalt en masseomgang hos Christina i forbindelse med træningen.

Rallykursisterne fik en lidt utraditionel træningsrunde med konkurrencer i skiltehuskning og korrekt skilteudførelse på tid.

LP-holdet var lidt reduceret, faktisk var der kun Ellyn & Summer samt mig selv med Max. Max blev vældig usikker da der kom et par og trænede en golden retriever med dummyer og fløjten ret tæt på os; han er stadig en lille usikker hund indeni.

Vi fik lavet noget flot fri ved fod, en tæt på perfekt springapport, en god baglænskædning af dirigeret apport.

Dagens mest spøjse øvelse var Max’ første næseprøve, han søgte fint, tog den rigtigt og satte sit flot i plads hos Anita, som heldigvis ikke tog den :-) Jeg fik ham på plads med pinden.

Andet forsøg gik meget bedre. Jeg sendte bevidst mod feltet og brugte min nye kommando finde (modsat find).

Fællesøvelserne fungerer ikke, stillingsskiftet halter, og indkaldet var helt i skoven i dag, Fremsendingen gik godt til sidst, men vi måtte justere afstand og setup, fordi Max havde rigtigt meget fokus på den der golden.

Indimellem er der også en masse aktivitet i gang i forbindelse med Hundedagene 2013. Der er fortsat ledige pladser uden hund til alle kurserne, og nogle ledige pladser med hund.

Som en del af Hundedagene arrangerer Sydkystens Hundeskole både LP- og rallyprøver, og de er begge fuldtegnede.

Min egen næste prøveaktivitet er LP med Max og Lille Bjørn 22. juni 2013 i Lyngby. Vi er 8 der har sat hinanden stævne i morgen, for at træne specifikt mod denne prøve.

Ingen kommentarer: