fredag den 21. juni 2013

Rallydommer


I dag havde jeg min debut som rallydommer ved DKK Kreds 1’s prøver i Ølstykke. Jeg havde fornøjelsen at dømme øvet og begynderklasse. Det var en rigtig god oplevelse for mig – og forhåbentlig også for alle dem, der var oppe hos mig :-)

Jeg var fremme i god tid, der var godt nok nogle kraftige regnskyl undervejs, men da jeg kom frem stilnede det af og det regnede ikke under prøverne.

Jeg havde bestræbt mig på at lave to enkle baner, så det var nemt at stille den ene op, og nemt at bygge den om.

Min første officielle bane

Banegennemgang øvet klasse

Alle 11 ekvipager i øvet klasse bestod med mellem 80 og 100 point, det føltes virkelig godt at se så meget godt førerarbejde.

Banen blev ombygget til en begynderbane på ca. 1 minut, og så var der 15 begyndere der skulle op. Der var 4 IB’er, heraf 3 pga. skilte der blev sprunget over, og igen meget flot førerarbejde og point fra 75 til 100.

Heidi og Susanne

Det administrativ kørte bare totalt perfekt, tak til Heidi (sekretær) og Susanne (tidtager).

Umiddelbart efter at jeg havde uddelt præmier i begynderklasse og gjort opmærksom på, at det ikke havde regnet under arrangementet, kom der en voldsom regnskylle. Den varede cirka 5 minutter og fra teltet kunne vi beundre regnbuen.

Og hjemme ventede denne lækre aftensmad:


Dagens bedste oplevelse? En deltager i begynderklasse som kom hen og takkede mig efter præmieoverrækkelsen og sagde at jeg havde skabt en rigtig god stemning inde i ringen.

Det har været en skøn dag!

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tak for en rigtig god oplevelse.
Hilsen Sarah og Nova (hunden med skoene:))

Paul sagde ...

Hej Sarah, tak for det. Du må meget gerne kontakte mig pr. mail paul@lysholdt-consulting.com eller telefon 21 29 08 86. Mange hilsner Paul