søndag den 23. juni 2013

To x LP3 + hjemlig hygge

Fri ved fod (Foto: Birgitte Bang)

LP-prøverne i Old English Sheepdog Klubbens regi i Lyngby i går blev en blandet fornøjelse. Max havde den dårligste fører, man kan tænke sig, og det resulterede i den dårlige LP3 vi har gennemført til dato.

Banegennemgang (Foto: Grafiko.dk)
 
Fællesit (Foto: Grafiko.dk)
 
Fællessit (Foto: Grafiko.dk)
 
Stillingsskift (Foto: Birgitte Bang)
 
 
Springapport (Foto: Birgitte Bang)

Næseprøve (Foto: Birgitte Bang)

Han startede flot med 10 i fællessit og 5 i fællesdæk (rejste sig efter 2+ minutter, men blev). Men selve prøven blev et studie i dårligt førerarbejde. Jeg blev irriteret over forskelligt, der ikke fungerede, og så gik prøven derefter. 114 point.

Lille Bjørn havde så til gengæld en totalt motiveret fører, og vi gik måske vores livs LP-prøve. Og endte med sure 209 point med et 0 i fællessit, en af vores ellers ”sikre” øvelser. Lille Bjørn rejste sig åbenbart i det øjeblik jeg gik, og satte sig inde jeg vendte mig om. Så 1. præmien blev mistet i første sekund af prøven.

Ellers var der mange rigtigt gode øvelser, med 10 i fællesdæk og indkald og 9½ i felt som de bedste.

Har Lille Bjørn en fan i Lyngby?

Amanda træner med Lille Bjørn

Hjemme igen, alle tre hunde leger

I dag startede med bestyrelsesmøde i Sydkystens Hundeskole 7:30-8:20. Jeg tør godt sige at det er den bedste bestyrelse jeg har været med i. Sørme om mødet ikke startede med en større gaveuddeling. Merete fik en gave fordi hun i går gennemførte Hund & Trænings instruktøruddannelse med succes. Og jeg fik selv en, fordi jeg er godkendt som rallydommer i DKK-regi. Den første gave havde jeg selv købt, den anden var en dejlig overraskelse.

Prins Felix

Efter bestyrelsesmødet tog Kirsten og jeg til Værløse for at besøge Lizzie, som vi skulle hente nbogle gevirer hos – og som bonus se Felix på 7 uger og 6 dage, som rejser til Stockholm i overmorgen. Godt han var solgt :-)

Afslapning med en Svaneke Brown Ale

Max

Sankthansaftenmiddag

Ellers har den stået på hjemlig hygge, lidt havearbejde, en fantastisk middag, og planlægning af de sidste detaljer vedrørende Hundedagene 2013.

Ingen kommentarer: