fredag den 7. juni 2013

Endnu en uge er fløjet af sted


Johanna, Anette og Paul (foto: Annie Larsen) 
 
Mandag stod den på LP-hold i Jersie og træning med Max. Vi kæmper med fællesøvelserne, dvs. jeg forsøger at gøre øvelserne ganske korte og sjove. Positioner under gang bortset fra ståen er helt uskarpe, og vi skal tilbage i træningen, opdele øvelsen og tage en position ad gangen. Og fremsendingen blev afbrudt af diverse svinkeærinder, dårlig opvarmning ….

Christina og Megan

Megan har været heldig og er blevet udvalgt som Christinas afsluttende hund i forbindelse med hundemassøruddannelsen. Det indebærer et forløb over 4 gange, som startede i tirsdags.

Jeg benyttede lejligheden til at vise hvor langt jeg var nået med Max i slalom (agility) og det fungerede slet ikke. Ja, jeg er gået for hurtigt frem – så vi talte lige om startindlæringen …

Megan fik sit livs massageomgang – og vi sluttede aftenen af med at Christina og Tempo og jeg med Max gik ned til stranden og introducerede hundene for vandapportering – hvilket de begge var ret vilde med!

Vi har talt om at udvikle det til næseprøve i vand og dirigeret apportering i vand.

Onsdag var fridag. Det startede med en tur til København med Max og en brunch udenfor Café Europa. Jeg havde overvejet at tage Lille Bjørn med til Osted og træne med ham inden rallyholdet, men jeg endte med at træne ham i haven midt på eftermiddagen, med Kirsten som delvis prøveleder.

Indkaldet var verdensklasse, jeg har aldrig set ham stoppe så flot! Stillingsskiftene var perfekte. Og så var der en række detaljer der ikke var helt på plads i andre øvelser, men generelt flot arbejde i varmen.

I Osted kørte Anita og jeg rallyholdet med diverse svære kombinationer og en fuld bane.

Og så var det Max der skulle i gang på LP-holdet. I den dårlige ende var fællesdækken og positioner under gang. Favoritterne var springapport, indkald og næseprøve. Og så blev jeg lige mindet om det vigtige i forkommandoer, for der skete underlige ting i starten både af fællessit og fremsending (og andre øvelser) – Max var helt klar usikker på hvad jeg ville have ham til. Og til sidst var han virkelig træt, der havde ikke været meget tid til at slappe af den dag.

Torsdag var Johanna og jeg i Køge-Herfølge Jagtforening for at lave de sidste aftaler om anvendelse af klubhus og arealer til Hundedagene 2013.

Anette og Paul (foto: Johanna Allanach)

Derefter kørte vi til Knud Djernes, som flot havde stillet areal til rådighed for min praktiske prøve som rallydommer.

I dag stod den så på 4. gang agility foundation med Max. Det var pænt, men ikke prangende, hvad vi præsterede i dag. Der er en af de andre hunde Max ikke er helt vild med, så han dæmper meget når den er i nærheden. Og så var han (og jeg!) klart påvirket af lummervarmen.

Weekenden er stort set uden hundeaktiviteter! Megan skal have sin 2. gang massage i morgen, Kirsten og jeg skal ud og spise i morgen aften, og søndag skal vi til Malmø.

Ingen kommentarer: