torsdag den 20. juni 2013

Vi følger planen

Solnedgang mandag aften

Træningsplanerne for denne uge blev overholdt meget fint: træning mandag, tirsdag og onsdag, træningsfri torsdag og fredag.

Mandag havde jeg som sædvanlig Max med til Jersie og trænede med ham før LP-holdet og lidt bagefter. Vi har nogle ganske sikre øvelser, og nogle der er ret usikre. Jeg prøver at variere kriterierne, så træningen bliver med en løbende, god succesrate. Men jeg er ikke altid sikker på at det lykkes. Måske jeg skulle have mere fokus på at sænke kriterierne på de svageste øvelser, for at få hævet bundniveauet?

De svære øvelser pt. er fremsending i første forsøg, indkald i første forsøg, dæk under gang og fællesøvelserne.

Tirsdag var vi fire der havde aftalt at træne ved Lyngby Svømmehal, der hvor LP-prøverne på lørdag skal holdes. Vi trænede 2 timer i det skønneste sommervejr og med masser af forstyrrelser bl.a. i form af bueskytter.

Det var en af de helt særlige træningsgange, hvor alt går op i en højere enhed: Vi fik alle arbejdet med de øvelser vi ønskede, der var hele tiden nogen til at hjælpe, og der blev givet omhyggelig og konstruktiv feedback.

Max gik virkelig godt og springapport, dirigerede apport (!) og stillingsskift var fantastiske. Nogle af ideerne at arbejde med: Max fodstilling i fællessit og belønning fra afstand i fællesdæk (tak Christina), huske at bruge armene i fri ved fod, huske at sænke tempo før stop (tak Birgitte) og husk at fortsætte med at bruge bolden i indkaldet (tak Trine).

Lille Bjørn var eminent! Hans springapport og indkald var fantastiske. Fremsendingen glimrende. I fri ved fod fik jeg af Trine nogle tips til anvendelse af target til pladserne, som vi stadig kæmper lidt med. Og i den dirigerede apport mindede Birgitte mig om at forstærke at stå ved keglen; Lille Bjørn vil SÅ gerne ud til apporten :-)

En virkelig skøn træningsaften.

Onsdag stod den på afslutning af rallyholdene i Osted, og vi fik fornøjelsen af lidt regn, og lidt lyn i det fjerne.

Tørring af rallyskilte

Det dårlige man kan sige om rally i regnvejr er at skiltene skal tørres bagefter.

Der var flere afbud på LP-holdet, så vi var kun to.

Uha hvor Max var skarp – trods hans fokus på omgivelser fik han alligevel lavet en masse virkeligt flot LP-arbejde, bl.a. stillingsskift, springapport, indkald og næseprøve.

Selv de ”dårlige” øvelser var med masser af kvalitet, specielt dirigeret apport og positioner under gang.

I dag var træningsfri dag. Kirsten har naturligvis gået med hundene, de har fået kødben, og som man kan se af fotos har både hunde og mennesker haft det godt.


I morgen er igen træningsfri inden LP-prøverne på lørdag i Lyngby.

Ingen kommentarer: