onsdag den 25. september 2013

Home, sweet home!

I dag har Kirsten været 6 dage på Køge Sygehus :-( Hun synes bestemt ikke om det, og jeg skal hilse fra hundene og mig selv og sige at vi savner hende rigtigt meget.

Jeg kommer naturligvis på besøg så meget som muligt, og specielt er der fokus på at have noget ordentligt at spise med, for maden på stedet er desværre langt under den standard, som der er på alle mulige andre områder.

I går fik vi købe-sushi sammen til aften. I eftermiddags havde jeg skyr og akaciehonning, chokolade og bananer med – Kirsten har været lokalbedøvet i svælget i forbindelse med en undersøgelse, så det skulle være noget let.

Alt tyder på at det er blærebetændelsen samt måske noget virus, som har udløst atrieflimren. Hvis der ikke sker noget overraskede de næste timer håbr evi at Kirsten kommer hjem i morgen eller allersenest fredag.

Hundeundervisningen gennemføres som planlagt, mens min egen træning er lidt på standby, hvilket ikke nødvendigvis er negativt … I forbindelse med afslutningen af mandags LP-holdet havde jeg Max og Lille Bjørn med, men trænede kun med Lille Bjørn. Vi lavede superindkald, ok positioner under gang og en pæn fremsending.

I dag sluttede rallyholdene og LP-holdet i Osted. Igen havde jeg begge drengene med, og vi nåede en masse før rallyholdet, og jeg nåede at få dem begge to igennem en række øvelser på LP-holdet.

Vi arbejdede med fri ved fod, stillingsskift, dirigeret apport, springapport. Indkald og fremsending, og det gik fra godt til supergodt. Lidt distraktioner, men ellers flot fokus

Lille Bjørn var igen totalt på. I næseprøven løb han meget flot vinkelret på fremsendingsretningen mod et stykke papir, som lå cirka 20 meter ude. Han fik nogle pæne stillingsskift, selvom dæk-stå stadig er vanskelig. Og så lavede han nogle rigtigt flotte øvelser i fællessit og indkald, og han gik en rally ekspertbane virkeligt flot. Det er et superhyggeligt LP-hold som desværre stopper nu, men heldigvis fortsætter indendørs i slutningen af oktober.

Næste prøveaktivitet er allerede på lørdag i Lyngby, hvor begge drengene skal op i LP3. Vi er så klar som vi kan blive!

Ingen kommentarer: