søndag den 22. september 2013

DM for terriere 2013

 
Kirsten er stadig indlagt på Køge Sygehus. Der bliver løbende foretaget undersøgelser, men der er ikke noget resultat der peger på, hvorfor atrieflimmeren er opstået. Vi ser alle frem til forhåbentlig snarlig afklaring.

I dag stod den på Dansk Terrier Klubs DM for terriere. I forhold til de prøver vi normalt går til et ganske lille arrangement. Der var 5 tilmeldte i LP (som kun var for terriere) og 20 i rally (hvoraf kun 15 stillede op). Men der var også hård konkurrence i denne weekend med bl.a. udstilling i Ballerup, Internationale LP-prøver i Albertslund og DM i rally i DcH.

De 5 LP-hunde var 2 i LP1 og 3 i LP3, og 2 af sidstnævnte var Max og Lille Bjørn. Så fællesøvelserne skulle gennemgøres over to omgange. Jeg havde fået lokket Charlotte og Christina til at komme og være med til fællesøvelserne – da de begge skulle deltage i rally (som var åben for alle racer).

Resultaterne, tja. Max blev Danmarksmester i LP3 og Lille Bjørn blev nr. 2. Ingen af hundene bestod klassen, men de havde en masse gode øvelser, de officielle resultater ligger her for Max og her for Lille Bjørn.

Det bedste: Lille Bjørns fællesøvelser og springapport. Max’ indkald og fremsending (2 10’ere).

Der var diverse underligheder. Lille Bjørn ville bare ikke stå i stillingsskift. Hans indkald var for langt. Og i feltet løb han lige så flot ud, stoppede lige før ringbåndet og kradsede sig, og løb tilbage til mig da jeg gav næste fremsendingskommando. Hmmm.

Max fik 4 nuller, og specielt springapporten var spøjs. Det er en favoritøvelse, men ikke i dag. Han sprang ikke på min første kommando, og anden gang sprang han, løb ud af banen og rundt om dommerteltet og kom så tilbage. Hmmm.

Derefter skulle jeg dømme rally, og der var nogle afbud, så vi endte med 15 hunde i fire klasser.

Dagens tema var flow, så jeg havde arbejdet med at skabe nogle hurtige baner, og det lykkedes kunne jeg se på banegennemgangstiderne.

En speciel tak til Charlotte og Christina som varetog det administrative perfekt.

Og en meget stor tak til Kirsten Toftkjær fra DTK, som har stået for hele arrangementet alene. Jeg håber at hendes indsats bliver værdsat efter fortjeneste.

Max var også tilmeldt udstilling, og det blev til Very Good. Hans kritik ligger her. Tak til Anne Skodborg som viste ham så flot, men det rakte desværre ikke så langt med dagens dommer.

Ingen kommentarer: