lørdag den 14. september 2013

Træningsforbud

Kakao på Hotel Chocolat

En af trænerne havde dømt træningsforbud i dag – et rigtigt godt råd efter gårsdagens kiksede næseprøver. Og jeg fulgte rådet :-)

Det var en af de rigtigt gode morgenture, for den første vi mødte på stranden var en dame med en labrador og en westie som begge var løse og klar til leg, så Max hyggede sig gevaldigt. Og vi mødte på turen flere andre hunde at lege med.

Det blev oveni købet en dejlig sensommerdag, så Kirsten og jeg benyttede lejligheden til at tage til København, få brunch på Café Europa, gå lidt rundt i den indre by og få en kop kakao på Hotel Chocolat.

Hundene fik okseører da vi kom hjem, og dagens eneste træning var slalom med Max, det bliver rigtigt godt!

Der tikkede flere gode nyheder ind fra LP-prøverne i Måløv. Først og fremmest stort til lykke til Lonni og Mayday, som fik 2. pind i LP3 – og skal op igen i morgen.

Og en særlig til lykke til Vibeke og Julie, som i dag fik titlen DKLPCH. Julie, som i stambogen er Fru Hansens Dame Julie – er Vibekes eget opdræt – og den anden engelske springer spaniel som bliver DKLPCH i dette årtusind, Megan var den første for 5 år siden. Julie er med på den eksklusive liste der rummer pt. 7 engelske springer spaniels.  Og ja, jeg har et meget blødt punkt for den race.

Vi er så klar til i morgen som vi kan blive. Træningen de sidst uger har ikke vist voldsom stabilitet, men jeg er sikker på at Lille Bjørn, Max og jeg alle vil gøre vores bedste i morgen.

Ingen kommentarer: