søndag den 29. september 2013

Giv tid!

En flot start på lørdagen

Kirsten kom hjem torsdag og efter en hård fredag var hun så meget ovenpå at vi kunne tage til København i dag – vores 34 års bryllupsdag - og få en dejlig frokost med Sandra og Christian.

Megans ører er stort set ikke røde, hun klør sig ikke længere, så hun er også ved at være raskmeldt.

Træning har der bortset fra i onsdags ikke været tid til denne uge, men det synes jeg ikke er problematisk i forhold til hverken Max eller Lille Bjørn pt.

I går tog vi så til LP-prøver i Lyngby.

Lille Bjørn gik pænt, de officielle resultater kan ses her. Stillingsskiftet gik helt galt, jeg kunne ikke få ham til at sitte, og den dirigerede apport var jeg nødt til at stoppe, fordi han var ved at løbe ud i feltet.

Stillingsskiftet fungerer ikke når han er under pres, under trygge vilkår kan han lave de flotteste skifter, så jeg skal have ham til at kunne klare det pres det er, at der står en prøveleder og en dommer tæt på.

Max var meget ukoncentreret, og jeg begik den ”sædvanlige” fejl, jeg blev irriteret – det startede for alvor da han markerede mens han stod ved keglen i apporteringen. De officielle resultater ligger her. Det er den absolut dårlige LP3 jeg har gået med ham: 4 x 0, 2 x 6, 3x 7 og 2 x 9 er udtryk for en hund der slet ikke pt. er klar til at gå til prøve.

Vi mødte til prøven i Lyngby kl. 9, var på fra kl. 10 og jeg var oppe som nr. 2 og 5 i LP3. Præmieoverrækkelsen var slut kl. 17.30, så det blev en meget lang dag. Heldigvis med masser af gode hundepræstationer i øvrigt at se på, og masser af hundesnak.

Bl.a. fik jeg apropos Max talt med Nette om det at konkurrere med unge hunde. Hun har skrevet et fint blogindlæg om bl.a. dette , og jeg er meget enig med hende.

Jeg skal bare lære at praktisere det selv :-)

Ingemann har skrevet det fint i ”I sne står urt og busk i skjul”: ”Giv tid! og hvad du drømte skønt, du skal i sandhed skue.” Det passer vist også på hundetræning.

Ingen kommentarer: