tirsdag den 15. april 2014

LP-træning

Påskeferie fra mandag middag og der er skarpt fokus på de kommende LP-prøver.

I går eftermiddags mødtes Anita og jeg i Jersie og trænede og det var lidt kedeligt vejr, en del regn og underlaget heller ikke det bedste: masser af grene, lidt ujævnt og græsset er ikke blevet slået endnu. Så perfekt at få trænet under lidt ufordelagtige omstændigheder. Sådan bliver det forhåbentlig ikke til prøven 4. maj, men man véd aldrig ...

Lille Bjørn gik en fin fri ved fod, overraskende flot kontakt!, nogle ok stillingsskift, med fokus på at belønne starten, en flot dirigeret apport og et ok indkald. Fremsendingen var noget værre rod, han så bestemt ikke feltet, med en bold, et mål nogle pinde mv. Og næseprøven fungerede ikke igen; Anita og jeg talte om at det meget fokus på at holde fast kan have svækket søgeadfærden, så det skal jeg arbejde lidt med. Men samlet var jeg meget tilfreds med Lille Bjørns arbejde.

Max var bestemt ikke tilfreds med ventetiden, men kom ud og lavede to fantastisk øvelser: super fremsending med flot tempo og dirigeret apport med fantastisk tempo, han har virkelig fået glæde i den øvelse! Indkaldet var noget mere rodet, Max ville ikke helt ned i det våde græs (!!!) så vi måtte tage det fra sit, og jeg skal have kastet noget mere legetøj i stoppene, for de er ikke så skarpe som de har været. Men ok arbejde af ham.

I dag tog Kirsten og jeg til Køge for at handle og hygge. For første gang i mange år var jeg i Fætter BR og handle og sørme om jeg ikke blev tilbudt medlemskab af Club BR!!! Jeg sagde ja tak, som kommende bedstefar kan det være jeg kan få glæde af det … og så blev jeg lovet en gave på min fødselsdag :-)

Vi fik kigget på børnebøger, købt chokolade til aftenens træning og en lækker frokost i Kenti. Så købte vi et stereosystem i Hi-Fi klubben og tog hjem til hundene. Max haltede lidt, det gjorde han ikke om morgenen, så vi gik kun en kort tur på stranden, han løb løs og der var intet at se. Men hjemme igen var det tydeligt at han haltede meget, han støtter slet ikke på det venstre forben. Jeg ringede til vores dyrlæge, som ikke havde tid i dag, men vi fik en tid 7.30 i morgen, hun åbner for os en ½ time før de normalt åbner, tak!

Så det blev Lille Bjørn og Megan der kom til træning hos Susanne til aften. På det første hold var vi kun Susanne, Anita og mig og jeg havde lovet at tage chokolade med, det blev så til chokolade og kaffe, og det var populært! Inden træningen stod vi med kaffe i krusene og nød chokolade, selvom jeg havde troet det skulle være belønning for veludført træning :-)

Lille Bjørn fik en fuld LP3 ekskl. fællesøvelser og det var godt nok det bedste, han har gået nogensinde. Han får fast line på mellem øvelserne nu, han bliver forstærket for udgangspositionen, og han er bare superskarp.

Fri ved foden var med god kontakt stort set hele vejen, der var lidt usikkerhed ved første skifte i stillingsskiftet, men derefter gik det bare rigtigt godt. En glimrende dirigeret apport, superflot springapport, meget flotte positioner under gang, et ok indkald, en flot fremsending (hvor jeg gav to ekstra dirigeringskommandoer, som Lille Bjørn fulgte perfekt) og som afslutning et flot søg, det er første gang i lang tid det er lykkedes i første forsøg!! Fantastisk træning. Jeg fik en masse detaljer jeg skal fastholde til prøven, godt.

Megan trænede jeg lidt rally og masser af færdighedsøvelser med. Bortset fra rekvisitarbejde, targetarbejde og slalom, så kører det helt forrygende med færdighedsøvelserne, og det er meget hyggeligt at træne alle disse momenter med Megan.

Vi krydser fingre for at det ikke er noget alvorligt med Max, vi véd forhåbentlig meget mere når vi har været hos dyrlægen i morgen.

1 kommentar:

conni sagde ...

Hæhæ.....velkommen i Fætter BR klubben, så skal du til at samle klistermærker :-)
Jeg er skuffet - fik ingen gave til min fødselsdag ! :-)