lørdag den 5. april 2014

Kun for sjov

Megan i elefanten (Foto: Anders Nordlund)


Onsdag var Anita forhindret i at være instruktør på rallyholdene, så jeg havde på det første allieret mig med Amanda og Louise, som begge går på det andet hold og er i gang med instruktøruddannelsen.

De ville meget gerne hjælpe til på det første hold, så tre baner blev planlagt nøje og alle deltagere roterede mellem de tre baner: et keglehelvede, en 20-skiltes begynder/øvet bane med ét stationært skilt (stå) – dvs. ingen sitter overhovedet - samt et lyn som kunne suppleres med spring. Tegning her til inspiration:

Rallybaner 2. april 2014

Der blev suppleret med nogle helt uofficielle konkurrencer, fx hvor langt man kunne nå i keglehelvedet på 60 sekunder uden at begå fejl til mere end 1 point. Og selvfølgelig skulle ekspert/championholdet også gå banerne med hunden på højre side. Tina & Woody gjorde det også på det første hold, men de kan nu også det hele :-)

Fine tilbagemeldinger til de to vikarer, dejligt at have dem i baghånden 

I går havde jeg en aftale med Dorte og Zola om genopfriskning af de nye begynder/øvede rallyskilte, og der var to andre der efterspurgte præcis det samme, så med Max som demohund fik vi gennemgået alle og udført dem alle i forskellige forløb. Det ser voldsomt ud, når det hele bliver stillet op på én gang, men det var kun nogle få af øvelserne der ikke allerede var ved at være helt klar hos alle tre deltagere.

I går eftermiddags havde Gitte Kamp reception i forbindelse med lanceringen af sin bog ”Min firbenede ven”, og Sydkystens Hundeskole havde lovet opvisning/træning i tricks, spor, LP og rally. Susanne & Berry, Connie & Magic, Tina & Jay og Woody og jeg selv med Megan og Max deltog.

Arrangementet fandt sted på Amager Strandpak ved og i Allehånde Café. Vejret var ikke helt med arrangementet, det blæse meget og var ret koldt, så tilskuerinteressen for opvisningerne, der fandt sted udendørs, var behersket.

Men opvisning blev der!

Jeg havde egentlig planlagt at skulle bruge Max til det hele, men han var lidt kørt op – der var også mange forstyrrelser – så det blev Megan der kom til at deltage i tricks og LP, og hun lader sig da overhovedet ikke påvirke. Bortset fra at der lige skulle tjekkes om der var godbidder i spandene (til cigaretskod).

Vi fik alle et eksemplar af bogen som tak for hjælpen, en gavepose fra Maxi Zoo (som havde sponsoreret 100 poser) og sørme om ikke Connie og jeg også vandt præmier i en lodtrækning blandt dem, der var tilmeldt nyhedsbrevet. Så det var en givtig eftermiddag.

Tillykke til Gitte med bogudgivelsen, og tak til Susanne, Connie og Tina med familie for hyggeligt selskab. Og en særlig tak til Anders Nordlund, som har taget disse skønne fotos.

Megan i LP-spring (Foto: Anders Nordlund)

Megan i stillingsskift (Foto: Anders Nordlund)

Megan i stillingsskift (Foto: Anders Nordlund)

Megan i indkald (Foto: Anders Nordlund)

Ingen kommentarer: