tirsdag den 1. april 2014

Hundetravlt

Vinterens og forårets stilstand er erstattet af masser af hundeaktiviteter. Dejligt.

Fredag havde vi første bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse i Sydkystens Hundeskole, og med en  effektiv indsats nåede vi igennem en meget omfattende dagsorden og fik styr på en masse af de planlagte aktiviteter, og såmænd også aftalt nogle nye. Bl.a. en dobbelt rallyprøve 31. december 2014, som allerede er opslået :-)

Lørdag havde Merete og jeg tredje runde af Rallyinstruktøruddannelsen og ud fra tilbagemeldingerne den hidtil bedste. Der var speciel positiv feedback på, at der var demoekvipager, som skulle have fokus på selvvalgte svære øvelser, så der blev rig lejlighed for kursusdeltagerne til at give individuel feedback - samt at lære af hinanden.

Vi har nu også lanceret 2. omgang af Rallyinstruktøruddannelsen, den går i gang 6. september 2014.

Mandag deltog jeg med Megan og Max i et selvtræningshold, og vi havde fuldt fokus på færdighedsprøverne, hvor det går flot fremad. Megan og jeg har styr på det meste, vi kæmper lidt med slalomer, targetarbejde og rekvisitarbejde. Max havde kun bøvl med targetarbejde (men det blev løst til aften!). Det er rigtigt skønt at kunne fokusere på nogle helt andre øvelser, end vi normalt arbejder med. Det er jeg sikker på at hundene også nyder.

Derefter havde jeg næstsidste runde på mit sidste LP-hold, fuld generalprøve og flotte præstationer, 3 LP1, 2 LP2 og 1 LP3 med i alt 4 1. pr., 1 2. pr. og 1 3. pr. Jeg håber på mindst lige så gode resultater når det er alvor!

I dag startede næste runde af Susanne LP-hold og Max og Lille Bjørn er naturligvis med. De arbejdede begge to rigtigt godt, selvom Lille Bjørn var en anelse overkåd – men det er jo bestemt et luksusproblem. Begge hunde arbejder fantastisk, og Lille Bjørn er bare sprængfyldt med energi og fokus – der er virkelig ikke tid til at snuse. Masser af godt input fra Susanne (”Damen siger …”), og tiden flyver afsted.

Resten af ugen er bestemt også hundefokuseret. Onsdag selvtræning i Jersie (LP), derefter undervisning i rally i hallen. Torsdag undervisning i rally og lidt selvtræning med Megan. Fredag deltager 4 fra Sydkystens Hundeskole i arrangementet Fest for to- og firbenede venner med opvisning og foredrag. Og søndag starter udendørssæsonen for alvor med prøver i Ølstykke, Megan skal op i rally og Lille Bjørn i LP.

Ingen kommentarer: