torsdag den 24. april 2014

Træningsfri påske

Det var bestemt ikke planen fra starten, men efter træningen skærtorsdag morgen stod den på nul hundetræning resten af påsken. Meget usædvanligt, når der i starten af maj står to LP-prøver og to rallyprøver i kalenderen. Men Max måtte jo ikke træne pga. den dårlige pote, og Lille Bjørn virkede også lidt slatten, så beslutningen om ikke at træne var nem at træffe.

Langfredag blev den store oprydnings- og ordningsdag: Et par ture på genbrugsstationen med diverse affald og ordnet i garage og have. Max var bestemt ikke frisk, og var rigtigt ked af det, da han ikke kunne med, da Kirsten gik tur med Megan og Lille Bjørn, men fik et par kaffesøg i haven i stedet og hjalp mig med at ordne bagefter.

Dagens helt store triumf var, at det lykkedes mig at få adgang til Sydkystens Hundeskoles digitale postkasse; det har ikke været nemt, men skift fra Windows til Firefox gjorde underværker! Og tænk, alt dette besvær er primært for at få lov til at betale moms …

Lørdag tog vi til København, fik lidt morgenmad på Europa, og handlede lidt. Hjemturen gik forbi Kirkegården i Solrød og lægge en blomst.

Søndag inviterede vi os selv på påskefrokost på Bøf & Ost.

Mandag var vi til fødselsdag hos Mingus, som fyldte tre år. Han fik masser af gaver men hittet var alligevel den motorsav med tilhørende hjelm og beskyttelsesbriller, som vi havde fundet ved et tilfælde.

Tirsdag var det allerede hverdag igen, og for anden uge i træk blev det Lille Bjørn og Megan der kom med på Susanne LP-hold. Lille Bjørn gik helt fantastisk, og specielt fik vi i fokusøvelsen stillingsskift godt input til at øge kriterierne konstruktivt, når noget mislykkedes første gang. Og jeg blev mindet om at Lille Bjørn reagerer, når jeg går for tidligt efter godbidderne …

Med Megan trænede jeg igen færdighedsøvelser, det targetarbejde duer ikke, det MÅ jeg da kunne lære hende. Jeg véd godt man må fravælge en øvelse, men ærligt talt! Vi trænede lidt blandet rally som krydderi, og Megan var sørme træt bagefter. Kirsten måtte lige minde mig om, at træning kl.19.30 med hende altså er sent for en ældre dame, normalt flade Megan ud på det tidspunkt.

Onsdag var det afslutning af indendørssæsonen på de to rallyhold Anita og jeg har kørt. Det blev med lidt anderledes konkurrencer i min ring, hvor der var tre korte baner deltagerne skulle igennem, og der var fuldt fokus på at køre de tre baner totalt prøveagtigt. Det tog lidt længere tid end jeg havde beregnet, ikke mindst i anden gruppe på sidste hold, hvor 3 ud af 4 er i gang med vores Rallyinstruktøruddannelse. Der var rig lejlighed til at tale om, hvad de enkelte fejl kostede.

Max fik sin sidste medicin mandag og jeg ville naturligvis være helt sikker på at han var 110 % frisk, før vi trænede igen. Det blev så sidst på eftermiddagen i dag, hvor vi tog til Jersie sammen med Megan.

Max og jeg gik momenter af alle øvelser i LP3, bl.a. 20 sekunder sit, 20 sekunder dæk, hvor jeg var i skjul (nul lyd!) osv., og det gik fantastisk og ikke det mindste tegn på problemer med poten.

Derefter lidt rally med Megan, hun var ikke varmet ordentligt op, så der var en del snus i starten.

Der bliver skruet op for træningsblusset de kommende uger.

Ingen kommentarer: