torsdag den 15. maj 2014

Tiden flyver

Skræddersyet felt à la Lonni
Tirsdag tog jeg til Osted for at træne lidt med Megan og træne LP med Lille Bjrøn sammen med Anita og Osseau. Jeg har lånt Anitas foto fra Osted, fra lige før hendes LP-hold gik i gang:


Heldigvis blev det ikke til ret meget regn.

Megan og jeg trænede rally og færdighedselementer i en skøn blanding samtidig med sidste den af LP'en. Over 20 minutter og hun pustede noget til sidst. Men meget præcist det meste af tiden. Jeg øvede mig i at bruge de rigtige håndtegn, sige de rigtige verbale kommandoer og være langsom og tydelig i bevægelserne. Fin træning, og jeg håber jeg kan være lige så dygtig til en prøve ... Fx i morgen :-)

Så trænede Anita og jeg lidt blandet LP, hvor vi dirigerede hinanden i forskellige momenter på skift.

Lille Bjørn lavede den ene flotte øvelse efter den anden, han har ikke noget imod regnvejr, selvom der var nogle dækker der var lidt tøvende, men det var ikke noget jeg kæmpede med. Han var virkelig på som han er, når han er allerbedst. Lidt snus indimellem, det var ok. Jeg håber han er lige så meget på lørdag :-)

Super dejlig træning og to meget tilfredse førere!


Onsdag har Anita og jeg havde vores to rallyhold i Osted, og det væltede ind med afbud. Kun den ene havde direkte med vejret at gøre, men det var ikke spændende vejrudsigter.

Jeg tog regntøjet på da jeg kørte hjemmefra, for det regnede ret kraftigt, også på vejen til Osted.

I Osted var der lidt går skyer omkring træningsarealet, men det holdt tørvejr, og vi sluttede i solskin. Perfekt! De, der kom til træningen, fik en intensiv omgang, og det var der ingen klager over.

Karen Ulrich og Christina Ingerslev har i år udgivet en imponerende bog: ”KLIK dig til succes”. Der er to af vores instruktører, der har købt den, en tredje spurgte, om den var værd at investere i, og vi besluttede at købe et eksemplar til alle instruktører og bestyrelsesmedlemmer. Jeg var omkring Karen Frost på vej hjem fra arbejde i dag og hentede de 9 eksemplarer.

Jeg var også omkring Knud Djernes, hvor jeg skulle hente en roset hos Johanna. Rosetten skal med til Bornholm i morgen (rally champion cup), og sørme om jeg ikke løb ind i Lonni, som trænede hos Johanna, og hun fik det første eksemplar af bogen.

Jeg fik ”til gengæld” et felt skræddersyet til Sydkystens Hundeskole.

Til aften har jeg pakket og gjort rallyskiltene klar til i morgen. Turen går til Bornholm, hvor jeg glæder mig til at gå rally med Megan og LP med Lille Bjørn. Men først at fremmest at dømme kredsmesterskaberne i rally i morgen. Jeg synes selv jeg har planlagt nogle spændende baner, jeg håber deltagerne synes det samme.

Ingen kommentarer: