mandag den 12. maj 2014

Ude godt

Lille Bjørn i LP 4. maj (foto: Charlotte Lia)

I går gik turen til Roskilde Dyrskueplads og kæmpe DKK-udstilling. Kirsten havde ikke lyst til at tage med, så Max og jeg tog fasted alene og for at finde frem til ring 41, den fjerneste ring. Tinna havde lovet at udstille Max, Johanna kom og heppede og tog dette foto. Og jeg stod og tænkte hvor meget sjovere det er at gå til prøve ...

One i forgrunden, Max og Tinna bagved (foto: Johanna Allanach)

Max fik en nydelig kritik af Margret Möller-Sieber: ”3 years old excellent breed type, masculine head and expression, excellent angulated and developed body, excellent topline and tail set, excellent coat texture and colour”. Excellent og ingen placering.

Jeg tog hjem umiddelbart efter og Kirsten og jeg tog til Malmø, fik frokost, handlede og besøgte Sandra og Christian.

I dag havde jeg planlagt at gennemføre det fulde FP1-prugram med alle tre hunde hjemme i haven.

Jeg startede med Lille Bjørn, og han ville ingenting. Halen mellem benene og efter nogle forsøg på at lave nogle sjove ting, som han bestemt heller ikke ville, måtte jeg så tage Max og derefter Megan.

Med Max tager jeg alle øvelser, med Megan vælger jeg targetarbejde fra.

Efter aftensmad kørte jeg til Jersie for at prøve med Lille Bjørn dér, og pludselig var stemningen en helt anden. Vi fik gennemført hele programmet og et par LP-momenter med vedvarende logren.
Hjemme igen blev de tre skemaer til FP1-prøverne 18. maj udfyldt.

Tre skemaer til FP1, skal bruges 18. maj

Så kom der en stribe lækre fotos fra LP-prøverne 4. maj, som Charlotte havde taget. Når man ser de fotos, kan man virkelig, se hvor små hundene er.

Max i afslutning af springapport (som vi fik 10 for) (foto: Charlotte Lia)
 
En lidt nonchalant måde at holde næseprøvepinden på (foto: Charlotte Lia)
 
I morgen er der ikke LP-træning i Glostrup, Susanne tager med Charlotte på en velfortjent ferie til Bornholm. Jeg tager i stedet til Osted og træner med Anita efter hendes LP-hold.

Ingen kommentarer: