søndag den 21. september 2014

Hundene synes bestemt det er sjovt

Mine seneste blogs afspejler sikkert en skøn – eller mindre skøn – blanding af forventninger, frustrationer, ærgrelser, forhåbninger mv.

Men grundlæggende handler det naturligvis om at have det sjovt med sine hunde.

I dag havde jeg aftalt at mødes med Anita i Benløse og træne. Der blev sendt nogle beskeder frem og tilbage fra morgenstunden, fordi vejret ikke var helt med os. Men vi mødtes naturligvis og vejret var perfekt træningsvejr. Jeg havde Max og Lille Bjørn med, Anita Osseau, og vi gik tilfredse hjem efter træningen med tre stjernehunde.

Med Max handlede det kun om at have det sjovt. Lidt fremsending, lidt springapport, lidt stillingsskift, lidt bakning, lidt sjov, som Anita foreslog: spring, rallyfelt og derfra til LP-felt. Intet problem. Max er superskarp og øv øv med hans lyd.

Lille Bjørn var totalt tændt, han syntes bestemt det var urimeligt, at han skulle se på, at jeg trænede med Max. En blændende fri ved fod, efterfulgt af et rigtigt pæn stillingsskifteøvelse. En superflot dirigeret apport med perfekt plads til sidst. Nogle ok positioner, men Anita anbefalede at jeg træner det fulde forløb, fremfor de enkelte momenter – ja, Lille Bjørn kan sekvensen. Og så en flot fremsending.

Det var en god oplevelse efter torsdagens generalprøve.

Generalprøven havde jeg det dog ikke dårligt med, og da jeg fik en sending fotos fra Camilla (Grafiko.dk) var det tydeligt, at Lille Bjørn bare var totalt på!

Fri ved fod

Fri ved fod

Fri ved fod

Dirigeret apport

Dirigeret apport

Dirigeret apport

Dirigeret apport

Du er en stjerne!

Springapport

Springapport

Springapport
 
Indkald

Indkald

Indkald

Indkald

Næseprøve

Næseprøve

Næseprøve

Næseprøve

Ingen kommentarer: