lørdag den 27. september 2014

At fastholde nuet

 
Mange kender sikkert øjeblikke, hvor alt føles perfekt – og hvis man kunne fryse verden, så skulle det være netop dér.

Engang troede jeg at jeg kunne fastholde øjeblikkene ved at skrive noget ned eller tage et foto, men jeg tror faktisk at de rigtigt fantastiske øjeblikke bare bliver lagret et sikkert sted mellem hjertet og hjernen, og kan tages frem, når der er brug for det.

Solopgang tirsdag morgen

Jeg er næsten altid glad om morgenen, det er bare så skønt at gå på stranden med tre hunde og indsnuse alle mulige spændende dufte og mærke at man er i live. Netop nu oplever vi solopgange som ovenstående fra i tirsdags – jeg kan næsten mærke musikken spille inden i mig. Sådan en dag kan kun blive en god dag.

Det blev den også træningsmæssigt hos Susanne om aftenen, hvor Lille Bjørn igen var en superstjerne. De to momenter, der drillede, var apportøvelserne, fordi han hverken i den dirigerede eller springapporten kunne se apporten første gang, så vi måtte lave dem om. Men når han kan se apporterne er der ingen slinger. Det med at gå efter vinklen i den dirigerede synes jeg heller ikke er nogen option, fordi de sjældent bliver lagt så præcist, at det er anvendeligt til en prøve.

Alt andet gik fra godt til supergodt. Stillingsskiftene er med fuld glæde, så nu er vi også begyndt at se på præcision igen. Det nye legetøj (en tiger, som Max har vundet) var et kæmpehit. Det er en fornøjelse at træne hos Susanne, som har et utrættelige engagement og nye tilgange til at løse problemerne.

Glad rallytræning,  halen er oppe

Onsdag sluttede udendørs rallyrunden i Osted, og som sædvanlig var Max med og testede banerne inden.

Mit eneste kriterie med ham er halen oppe, og det var den også hele tiden. Vi arbejdede mest med motivation og ganske lidt med præcision, og vi havde en fest.

Da Summer kom, fik de lov at lege lidt sammen, og man kan se fartstriberne på fotoet øverst:-)0 Torsdag tog vi meget spontant til Slagter Stig i Køge og fik aftensmad til Early Bird pris og bagefter gik vi en tur med hundene i det spændende område ned mod Sydstranden.

Sankt Johannes Kyrka, Malmö

I dag kom så dagen hvor Frasse skulle døbes. Det blev en uforglemmelig dag, hvor Frans Felix Wäreby Dünweber, hyggede sig gennem dåbsritualet – og alle gæsterne havde en dejlig eftermiddag sammen.

Her er et foto fra dåben, hvor Frasse nysgerrigt vil se hvor vandet kom fra!
 

Og her er et foto fra fotosessionen til sidst, hvor der blev taget fotos af hele selskabet samt af Frasse, forældre og bedsteforældre.

Det er en dag med masser af øjeblikke, som er lagret på lykkekontoen.

I morgen står den på LP-træning, klargøring af hal (nu starter indendørssæsonen!) og så skal Kirsten og jeg i byen og fejre vores 35 års bryllupsdag.

2 kommentarer:

conni sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen og ha' en fantastisk hyggelig søndag :-)

Paul sagde ...

Tak Conni!