lørdag den 13. september 2014

Magi

Tirsdag aften i Glostrup

I tirsdags havde jeg den mest fantastiske træning med Lille Bjørn på Susanne Bachs LP-Elitehold i Glostrup. Jeg skrev samme aften på Facebook: ”Kan man ikke fornemme den magiske stemning? Træningen med Lille Bjørn til aften var MAGISK. Alt gik godt, han var på i 60 minutter kun afbrudt af få ganske korte pauser. Sådan en aften bliver lagret i hukommelsen som minde om, hvor fantastisk det er, at have et unikt samarbejde med sin hund. Måske skriver jeg en blog om det i morgen – bare det ikke bryder fortryllelsen at fortælle om det …”.

Jeg er ikke overtroisk, så det var mest pga. travlhed jeg ikke skrev en blog om det dagen efter.

Jeg har tænkt meget over, hvad der gjorde den aften anderledes. Jeg vil ikke sætte ord på nu – men de skal nok komme en dag – men det var noget Anja sagde til enetimen forrige torsdag, noget Anita sagde til rallyprøven i lørdags, noget Kirsten sagde, da jeg kom hjem fra rallyprøven og noget Susanne sagde i tirsdags, der tilsammen fik mig til at erkende noget fundamentalt om min træning.

Noget det tager tid at lave om, noget jeg skal arbejde hårdt med, men noget som jeg er sikker på er rigtigt og vil virke.

Onsdag prøvede jeg inden aftenens rallyhold banerne med Max, og hold da op et fokus jeg fik.

Med Megan i haven torsdag – det samme.

Fortsættelse følger!

Rosetter til søndagens prøver

Magi inden for et andet område: Sydkystens Hundeskole fylder 5 år i denne måned. Vi har haft en omtumlet tilværelse, men har overlevet diverse kriser og står nu med en stærk bestyrelse og en masse dygtige instruktører - en masse dejlige mennesker, som jeg sætter ualmindeligt stor pris på.

Vi fejrer fødselsdagen med en rallyprøve i Osted med 51 deltagere.

Vejrguderne er de eneste, der ikke er taget i ed, men alt andet er der styr på – og det bliver en festlig dag.

Kender jeg Anita ret har hun designet nogle regulære baner med passende udfordringer. Med sekretærarbejdet hos Merete og tidtagning hos Charlotte er der styr på alt det administrative. Christina bemander et festfyrværkeri af et gave-/kagetelt.

Jeg véd at vi har en masse spændende præmier. Jeg kan garantere for, at der også bliver masser af flot hundearbejde.

Jeg glæder mig som var det min egen fødselsdag :-)

Ingen kommentarer: