søndag den 5. juli 2015

En stille dag på kontoret

Megan og Max (foto: Stender's Foto)
 
Det var ikke lige dagen til den store fysiske aktivitet.

Jeg fik set Lailas fotos fra sessionen i går, nogle er vist i bloggen i dag, flere følger.

Søndag morgen

Morgenbad

Morgenturen var før det blev rigtigt varmt, og alligevel gik alle hundene direkte ud i vandet.

Tre hunde på Fuglesangsvej

Dæk i solskin

Det var ren flad ud i haven om formiddagen.

Jeg har kun trænet 2 minutter med Lille Bjørn, og selv om det lyder simpelt så er det faktisk resultatet af inspiration fra kursus med Christina Ingerslev, Siri Jungersen og læsning af With Winning in Mind. Resultatet var at Lille Bjørn lavede dæk-sit på 15 m, dæk-stå på 20 m og endelig dæk-stå-sit på 20 m, naturligvis med belønning indimellem. 27 grader, gearing, troen på det ... det virkede.

I eftermiddags var et smut til Malmø med Christian, som havde overnattet hos os.

Hjemme igen læste jeg videre i Lanny Basshams “With Winning in Mind”. Jeg skriver naturligvis en anmeldelse, når jeg er færdig, men det er virkelig en bog, som jeg skal tænke over.

Den er letlæst, men kræver grundlæggende ændringer, for at opnå effekt. Det vil jeg meget gerne – og er allerede i fuld gang med – men det skal læses omhyggeligt, forstås og indføres ordentligt.

Så jeg har lovet mig selv, at jeg efter første gennemlæsning læser én gang til, og så kommer anmeldelse og praktisk implementering.

Bortset fra at det er en række ideer som jeg allerede praktiserer, men nu skal gøre mere systematisk, og ideer der er lige til at gå til – og som straks tages i brug.

Fars Megan (foto: Stender's Foto)


Så er udkastet til LP-reglerne for 2016 læst to gange – og jeg tror og håber jeg har forstået dem korrekt – jeg håber DKK holder introduktionsmøde, ligesom dengang der kom nye rallyskilte, så der ikke er nogen tvivl om øvelserne.

Fx LP3 øvelsen ” 5. Løbe rundt om apportering og spring” kunne jeg godt tænke mig at vide hvor apport og spring må stå i forhold til løbe omkring genstanden. Når hunden er løbet omkring, skal den stoppes og sendes væk for at apportere eller til siden eller mod fører, og hvor må springet stå?

Odderhoved (foto: Stender's Foto)

Jeg synes rigtigt godt om de nye regler og glæder mig til at arbejde med dem med både Lille Bjørn og Max.

Ingen kommentarer: