mandag den 11. april 2016

Rally i måneskin aka Spooky træning


Det var sidste runde af Johanns mandags rallyhold, og vi kom udendørs i det gode vejr. Det var svære vilkår for Max, som var meget optaget både af underlaget og af at orientere sig i forhold til de andre hunde. Jeg kunne ikke få ham til at bakke, når der stod andre bagved ham, så vi måtte lige trække os lidt væk indimellem.

Vi fik da også lige nogle øvelser, der krævede at vi kunne multitaske, så vi kunne føle, hvad vi udsatte vores hunde for til prøver. Fx lave en sekvens på seks øvelser, hvor vi skulle illustrerede en person, et våben og en lokalitet, samtidig med at vi støttede vores hunde – det var SVÆRT!

I en øvelse hvor vi skulle lave stå, sit dæk under gang efterfulgt af ottetal om de andre førere med hunde blev det for svært og Max smuttede, så jeg lavede nogle nemmere øvelser med god afstand til de andre.

Hente bringe af imaginær genstand var også rigtigt svært.

Da vi kom til mørket og skulle lave en sekvens med 3 øvelser hvoraf den ene skulle være spring, gik det noget bedre, måske også fordi føreren nu helt havde tunet sig ind på, hvor svært det var for Max.

Og kegleøvelsen gik også fint – dobbeltslalom, slalom med hund inderst, slalom med hund yderst og 8-tal om kegler oplyst af knæklys. Vi kunne dårligt se hinanden, kun hundene med lys var synlige. Men dér, hvor jeg havde styr på banen, havde Max rigtigt godt fokus.

Det er trist at mandagstræningen er slut, men der kommer nok en god erstatning. Det har været et fantastisk hyggeligt hold med Susanne, Stine og Gitte – og naturligvis med et fyrværkeri af sprudlende kreative træningsforløb fra Johannas side. Tak til jer alle for masser af dejlig træning og masser af gode grin :-)

Ingen kommentarer: