torsdag den 11. august 2016

Vi kunne ikke have gjort det bedre


I dag kom der PM og katalog for rallyprøverne til DM 27. august. Allerede længe inden afviklingen kan man bare mærke, at det bliver en succes. Der er uden tvivl mange involveret i arbejdet, men Annette og Ditte tør jeg godt nævne ved navn; de yder en fantastisk indsats og det hele føles bare rigtigt godt, når de sidder bag roret ved det kæmpestore arrangement.

Billedet foroven er tre klip fra kataloget – og jeg kan godt afsløre (som om nogen var i tvivl!) – at jeg glæder mig vanvittigt meget til DM med mine tre stjerner. Jeg har gjort hvad jeg kunne, for at kvalificere hundene til DM, så det kunne jeg ikke have gjort bedre.

Jeg er også begyndt at se på prøver efter DM og Årets Hund i rally, og har i dag tilmeldt alle tre hunde til rally 13. november i Sorø – Lille Bjørn i ekspertklasse, med den bagtanke at rykke ham op i championklasse, hvis jeg får styr på bakke væk fra fører. Jeg opdagede også lige, at der er HTM-prøver i Hangar 17 den 18. december. Det er den skønneste hal at gå op i, så jeg har tilmeldt Max i HTM og FS.

Det var, som nævnt i bloggen i går, i dag at Anita og jeg var til casting til Hvem vil være millionær?

Hele forløbet har været som at gå til en (hunde)prøve, det har været rigtigt sjovt at arbejde med casting ud fra den synsvinkel. Jeg havde en kort periode i formiddags lidt kriller i maven, men de forsvandt hurtigt. Jeg hentede Anita på skolen, og vi havde en hyggelig tur til Amager, og ankom i god tid til Metronome Productions.

Selve castingen gik ret godt. Vi blev interviewet for rullende kamera, og der er ingen tvivl om, at vi kender hinanden rigtigt godt og bare kan få sådan en proces til at swinge, give ordet til hinanden og få det hele til at se afslappet ud, uden nerver overhovedet. Der var et enkelt testspørgsmål, hvor vi blev bedt om at ræsonnere for vores besvarelse, og det klarede vi også ret flot, ovenikøbet med rigtigt svar.

Vi blev herefter briefet om det videre forløb, senest den 9. september véd vi, om vi går videre eller ej. Vi er naturligvis overbeviste om, at vi går videre!

Efter castingen havde jeg det som efter en hundeprøve: jeg havde det varmt og kunne mærke, at jeg havde arbejdet intenst for sagen. Anita sagde meget præcist: Vi kunne ikke have gjort det bedre.

Præcis som vi gerne vil kunne sige, når vi forlader prøveringen.

Det var en fed oplevelse at prøve dette forløb. Vi er naturligvis gået i skarp træning med ”Først på aftrækkeren spørgsmål”, for når vi er kommet så langt, skal vi naturligvis gå hele vejen 

Ingen kommentarer: