onsdag den 10. august 2016

Ready for that good old rock and roll


I går eftermiddags gik jeg lidt sent i gang med et blogindlæg på min madblog. Jeg blev færdig med en grov version af et indlæg om mine besøg på Hærværk, Sårt og Møf i weekenden. Når det gik lidt stærkt var det fordi Kirsten og jeg skulle til København og spise middag med yndlingsniece Anne på Bøf & Ost.

Jeg finpudsede blogindlægget i morges og her er det Hærværk, Sårt og Møf – tre århusianske stjerner.

Godt et døgn efter er det ved at være mit mest læste blogindlæg nogensinde, med pt. godt 500 visninger. Jeg havde godt nok lagt det på de respektive restauranters Facebooksider som kommentar – og Møf har lagt det på sin Facebookside som indlæg. Men alligevel.

Grundlæggende handler det om, at jeg havde tre fantastisk gode madoplevelser og havde lyst til at dele dem, og det blev til et blogindlæg, som var sjovt at skrive (at mindes tre gode oplevelser) og som jeg tror de respektive restauranter er glade for.

Det er også helt i tråd med min strategi for hundebloggen: at forstærke mig selv gennem fastholdelse af de gode og positive  oplevelser i træning og konkurrencer (Performance journal).

Så derfor er der ikke noget modsætning mellem at bruge tid på ovenstående blogindlæg og kendsgerningen, at der er 17 dage til DM i rally.

På hundefronten har jeg været lidt mindre afklaret. Jeg har følt mig totalt mentalt i balance i lang tid. Min træning med hundene har været voldsomt reduceret, jeg træner ikke hver dag, og når jeg træner er det normalt ganske korte pas (5-10 minutter), og fokus er for alle tre hunde, men ikke mindst Max, motivation.

Træningen frem til DM ville tidligere år have været langt mere omfattende, men i år er den ret begrænset:
  • Megan, Max og jeg skal til Bornholm i weekenden og de skal op i to rallyprøver hver
  • Fredag den 19. skal alle 3 hunde til rally i Ølstykke
  • Lørdag den 20. skal Megan og Max til rally, Max til HTM og FS i Sorø
  • Søndag den 21. skal Max og jeg på kursus i Motivation og Belønningsteknik hos Anja
  • Tirsdag den 23. skal jeg deltage i fuld rallygeneralprøve med alle tre hunde
  • Torsdag den 25. skal jeg til coachingsession hos Anja
  • Fredag den 26. går turen til Bornholm
Den mentale træning består i genlæsning af With Winning in Mind samt en masse visualiseringer af prøver. Men ikke at jeg vinder.

Det føltes/føles … mærkeligt.

Jeg skrev bl.a. til min coach: ”… kan mærke at jeg ikke har nogen ambitioner/drømme overhovedet i form af resultater. Jeg tænker kun på gode oplevelser i hver prøve. Jeg véd, at alle hundene kan bliver højt placeret under de rette omstændigheder, men det end ikke indgår i mine visualiseringer. Er det mærkeligt? Eller meget naturligt?”

Det enkle svar var ”Hvis du har det godt med dine mål og er tro mod dem med hele dit hjerte.... Så er det helt rigtigt!!!

Så føles mine følelser rigtige igen.

Genlæsningen af With Winning in Mind er i fuld gang, og har bekræftet at min tilgang er helt ok. Det er processen i prøveforløbet som er den vigtige, ikke at tænke på at vinde.

Jeg er helt sikker på at alle tre hunde går nogle flotte prøver til DM.

Placeringen afhænger af, hvor gode de andre er. Men jeg fik da lidt af et boost, da jeg skulle skrive en præsentation af mig selv og hundene til annonceringen i forbindelse med de prøver, jeg skal dømme i Stockholm 3.-4. december. Megan og jeg, Lille Bjørn og jeg og Max og jeg er gode, og det skal jeg ikke glemme et sekund.

Noget helt andet og alligevel ikke. Anita sendte for et stykke tid siden et link og spurgte om det var noget? At komme med til Hvem vil være millionær? Sammen med hende. Hvor parrene skulle dele fritidsinteresse.

Jeg sagde ja tak meget hurtigt, vi blev inviteret til audition, som finder sted i morgen eftermiddag. Anita og jeg har været i intensiv træning, hvor vi har sendt beskeder til hinanden med underlige spørgsmål, for at teste os selv og vores livliner.

Vi har også aftalt alt det praktiske vedrørende i morgen, påklædningen, hvordan vi kommer til stedet, hvordan vi skal agere osv. Fuldstændig som hvis vi havde forberedt et 6+ nummer :-)

Vi er helt klar og glæder os til at komme ind og klare den første hurdle på vejen mod millionen!

Ingen kommentarer: