fredag den 26. august 2016

Klar til DM


I går var jeg til coachingsession hos Anja. Endnu en fantastisk time. Jeg havde forberedt mig ved at skrive en A4-side om tanker, overvejelser, følelser i forhold til hundetræning og DM og mål 2017 og …

Foto fra Anja, da jeg var kørt - jeg skulle bestemt ikke have de noter med :-)

Jeg fik lige nogle stikord af Anja, og så var jeg oppe af det sorte hul igen. Ret spontant rev jeg mine noter til mødet over, de kunne ikke bruges til noget. Og da jeg til afslutning skulle skrive 4 ord, som opsummerede timen gik der ikke mange sekunder før billedet så sådan ud:


Jeg er totalt klar til DM, jeg skal i gang med at pakke om et øjeblik og turen herfra til Bornholm starter ved 10-tiden. Forberedelserne er på plads, planerne for både i dag og i morgen er også stort set på plads. Min egen mentale opladning, hvor hundene skal være i eftermiddag og i aften, når der stilles telt op osv. Planen for i morgen er perfekt med banegennemgang kl. 10.45 ekspert og 11.15 champion, og Lille Bjørn skal op som nr. 2 i ekspert, det er bare, ja perfekt. Der bliver nogle justeringer når jeg ser området, bl.a. i forhold til opvarmning af Max i morgen. Men det er detaljer.


Morgenturen gav igen et mentalt boost.

Ja, jeg er totalt klar til DM.

Mit næste blogindlæg kommer på mandag. Der kommer nok lidt pip på Facebook undervejs, men planen er at huske at efterleve gaven til mig selv, skiltet foroven.

Pøj pøj til alle, der skal til DM, jeg glæder mig vildt meget til at være en del af dette fantastiske arrangement. Især ønsker jeg alt det bedste for Amanda & Osseau, Christina & Tempo, Lonni & Morgan og Birgit & Chili som sammen med Megan, Lille Bjørn og Max (og jeg) udgør team Sydkystens Hundeskole.

Ingen kommentarer: