fredag den 10. februar 2017

Klar til rallyprøver


I morgen afholder Sydkystens Hundeskole dobbelt rallyprøve i Herringløse Agilitycenter. Det er vores 38. og 39. officielle rallyprøve og den 11. dobbeltprøve. Så vi har rutinen i at afvikle sådanne stævner.

Fotoet er fra vores første officielle prøve 29. december 2010, hvor Megan i øvrigt blev DKRLCH.

Bemandingen er optimal! Dommerne er Anita (som for 8. gang dømmer for Sydkystens Hundeskole), Conni (for 6. gang), Connie er tidtager for jeg véd ikke hvilken gang, og chefsekretær er Amanda for xte gang med mig som hjælpesekretær. Og det er netop sådan en supererfaren besætning, der kan sikre at prøven bliver afviklet hurtigt og effektivt uden at det går ud over det hyggelige, den gode feedback og gode præmier til alle deltagere. Faktisk så gode, at vi har aftalt at dommere og øvrige hjælpere i morgen må vælge én præmie hver, til at starte med, så de ikke bliver alt for misundelige på deltagerne under præmieoverrækkelsen :-)

Vi vil have tilfredse deltagere til vores prøver, og det mener vi os vi har i altovervejende grad. Vi prøver at være meget fleksible, og det plejer at lykkes at få det hele til at gå meget godt op i den sidste ende.

Apropos præmier har vi været i tænkeboksen med hensyn til præmien, for at blive champion på dagen. Vi har hidtil haft nogle store pokaler, men nu, hvor de er brugt op, har vi lavet en slags kompromis, hvor champions får en stor blærerosette + en lille pokal; vi håber, vi kommer af med en masse i morgen, for det er altså dejligt at være med til at fejre, at deltagere får den eftertragtede titel.

Jeg glæder mig altid til at komme til rallyprøve, jeg glæder mig ekstra meget til vores egne arrangementer, og i morgen er en ganske særlig dag, fordi alle tre hunde skal med i championklasse. Der har godt nok været mange overvejelser frem og tilbage, men konklusionen her lige før lukketid er – og det er på Kirstens anbefaling! – at alle tre hunde kommer med fra morgenstunden. Megan og Max skal op til den første championprøve (som starter med banegennemgang 9:10) og til den sidste skal alle tre op med Lille Bjørn som den første – det er hans debut i championklassen, og jeg skal jf. bloggen i onsdags, have mulighed for at varme ham ordentligt op.

Så velkommen til alle deltagerne, dommere og hjælpere. Jeg ønsker at vi sammen får en fantastisk dag!

Ingen kommentarer: