søndag den 4. marts 2018

Lille Bjørn – superstar

Lille Bjørn og fører 5. juli 2012 på kursus med Kathy Sdao (foto: Peter Steffensen)

Der er personer, der har gennemskuet mig længe før jeg selv blev klar over det …

Lille Bjørn kom til os, før jeg for alvor begyndte at gå op i LP og stod altid i skyggen af Megan i den forbindelse. Max kom til os med et kæmpe forventningspres og så stod Lille Bjørn i skyggen af både ham og Megan.

Første gang jeg for alvor blev bevidst om det, var til en coachingsession hos Anja sidste år Stairway to Heaven, og det førte en hel del med sig.

Jeg skrev for næsten præcis et år siden i anledning af Lille Bjørns 10 års fødselsdag et blogindlæg Lille Bjørn 10 år, som beskrev hans karriere år for år, og for 2017 skrev:

Han debuterede i rally championklasse med 96 point Super Bjørn i championklassen!

Vi håber at få en masse gode oplevelser sammen både i år og de kommende år.

På visitkortet hedder han DKCH KLBCH LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH Wessex Paddington. For os andre er han bare den superseje superstjerne Lille Bjørn!

Vi har bestemt haft en masse gode oplevelser sammen det sidste år!

Jeg er begyndt at gå til træning i Nose Work med ham og det har udviklet sig rigtigt godt, og hvis jeg kan passe det ind, skal han meldes til en officiel prøve.

1. maj 2016 (foto: Johanna Allanach)

I rally kom Lille Bjørn både kom til DM (blev nr. 15), Årets Hund i rally (blev nr. 12) og debuterede i svensk rally (og er blevet RLND). Det er bestemt ikke noget jeg har tænkt mig at stoppe med. Hans udstråling, fokus og logrende hale bliver jeg bare helt blød i hjertet af at opleve, og vi har det så skønt sammen på banen. Så vi fortsætter i championklasse og har allerede meldt til Fortsättningsklass i Sverige.

Som den seneste krølle på halen – siden i torsdags 😊 – er tanken om at Mathilde kan gå juniorklasse med ham opstået. Og det skal nok blive til noget, for det er da skønt at opleve de to sammen!

Sidst med ikke mindst er vi startet i HTM med officiel start 14. oktober 2017 på Samsø. Det er gået over al forventning med de mest fantastiske oplevelser sammen i ringen. Den seneste var 17. december 2017 i Hangar 17, og aldrig har jeg haft så fantastisk en oplevelse i ringen. Jeg skrev dengang ”Det er en god kandidat til den bedste fornemmelse efter en prøve nogensinde, og det er sgu en god fornemmelse!!!” Sådan har jeg det stadig, for helvede hvor var det dejligt!!!!

Som bonus fik vi 3, 4 og 4 Q-point på 3 prøver, og hvis vi består 24. marts 2018 får han HTM1-titlen. Aldrig har jeg drømt så vildt.

Lille Bjørn, Norwich terrier, DKCH KLBCH LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH RLND.

Jeg håber, vi kan have det sjovt sammen mange år endnu.

Ingen kommentarer: