fredag den 16. marts 2018

Hvor regnbuen ender


Dagens minde var ovenstående fra for et år siden, hvor vi var en gruppe der trænede Nose Work ved Mosede Fort (Forår og kanontræning). Jeg læste indlægget og kunne mærke stemningen igen. Det var lunt og foråret var lige om hjørnet, og Megan gik som altid rigtigt godt. Tankerne vandrede lidt og jeg tænkte tilbage på, hvor godt Megan havde det også i de sidste måneder af sit liv. De sidste to rallyprøver stod for døren, og vi hyggede os meget med Nose Work træningen.

Tankerne vendte tilbage til nutiden og jeg besluttede – ovenstående var til morgen, før jeg skulle på arbejde – at høre Lille Bjørns HTM1-musik på vej til arbejde. Selvom jeg jo har besluttet, at det skal jeg ikke gøre – fordi jeg kan miste fokus på trafikken. Det endte med at jeg hørte nummeret omkring 10 gange, fik tunet et par skift i afslutningen og fik tilføjet noget koreografi. Koreografien havde jeg tænkt skulle introduceres i HTM2, men nu har jeg taget det med i HTM1 alligevel og det fungerer fantastisk. Den endelige beslutning træffer jeg efter dress rehearsal på søndag, men det føles rigtigt godt.

Jeg kan mærke at visualiseringer, som jeg arbejder rigtigt meget med, bliver mere og mere realistiske, og jeg kan MÆRKE den rigtige følelse, den følelse jeg vil have fra jeg går i ringen og til jeg leger med Lille Bjørn bagefter. Jeg kan mærke, hvordan Lille Bjørn er på, hvordan han reagerer på de små ændringer i koreografien. Det er en FED fornemmelse.

Jeg får ikke helt den samme følelse med Max’ program endnu, men jeg arbejder på det. Visualiseringen skal være lige i øjet inden søndag, og så tunes yderligere inden næste lørdag.

En dag uden træning med hundene, men masser af mental træning. Dejlige minder om Megan og den boblende forventning til de kommende HTM-prøver, med to fantastiske hunde. Jeg kan ikke føle mig mere klar!

Ingen kommentarer: