tirsdag den 24. april 2018

Lille Bjørn igen en stjerne i Nose Work


Aftenens Nose Work træning skulle afvikles ved Jersie Hallen; jeg besluttede at udnytte muligheden for at træne lidt HTM inden og havde derfor også Max med.

Det blæste ret kraftigt, der vat et Nose Work hold i gang, og der skulle spilles fodbold, fint med forstyrrelser, om end lidt bøvlet. Jeg startede med at gå om bag hallen, blev indhentet af Nose Workere, gik ind på sportspladsen og så kom fodboldspillerne, osv., så vi kom hele bygningen rundt, mens vi fik arbejdet med større eller mindre dele af Englishman med musik. Det gik bedre og bedre med at holde hans fokus, hvilket hang helt sammen med at jeg blev mere og mere fokuseret, og til sidst fik præcis den nødvendige ro i kroppen, så jeg kunne følge musikken, når det gav mening, og slappe af og vente på Max, når der var brug for det.

Derefter eksperimenterede jeg lidt med Lille Bjørn og Paddington. Lidt hurtigere og lidt flere overgange end Dengang, da jeg var lille, og det føles rigtigt godt. Det var dog lige rigeligt med blæst, Lille Bjørn kom i strid modvind indimellem, og det var udfordrende. Jeg huskede at stoppe i god tid inden Nose Work holdet startede, så han ikke brændte al energien af.

Nose Worken omfattede i dag 2 søg på en container, 7 langs en langside, 2 + 4 langs en kortside, 1 ved en bænk, 1 ved en betonkonstruktion og 1 ved nogle trækabelruller.

Vi startede ved containeren, og føreren havde ikke lige fået luftet Lille Bjørn, så han skulle ud og tisse først … Ikke underligt at han var svær at få i gang med at søge. Men i øvrigt pæne søg og markeringer.


Søget ved betonkonstruktionen var megasvært at komme i gang med, Lille Bjørn ville ud til den ene og den anden side, hvor underlaget trak vildt. Men da han kom i gang var der ingen problemer.


Kabelrullerne var dagens allerbedste (blandt mange!) søg, ding dong og op at markere. Her kan I se Django markere 😊

På bænken sad Merete og agerede forstyrrelse, og vi skulle starte i den modsatte ende. Lille Bjørn mosede for at komme forbi hende under bænken, hoppede op af hende. Jeg tog linen af, så han bedre kunne manøvrere, og han strøg hen og lavede den smukkeste markering. Virkelig fedt at opleve Lille Bjørn i total topform, og 110 % klar på, at det kun gælder om at finde frem til kilden, så må Merete bare flyttes 😊

På den korte side fandt vi uden videre de to søg, så kom der 4 i slange, og det drillede lidt mere, vi fandt 1 med det samme, nr. 2 (høj), efter lidt mere arbejde, og de to sidste fandt vi ved at starte i den modsatte ende.

Endelig 7-striben på langsiden. Det var altså også rigtigt fedt. Stille og roligt fandt vi dem én efter én. Jeg fik ham tilbage, når han var langt ud, og vi fik dem alle fra en ende af.

En virkelig fed træningsaften!

Ingen kommentarer: